• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

hehhe,no właśnie,dobrze że mam urlop od 14 lutego już,więc postaram się trzymać męzusia w łozku hehheh:-D...a kalkulator wyliczył że od 7 lutego mam się starać,też mam przeplatany grafik w pracy-dzień pracy,dzień wolnego-tak sobie ustaliłam by po całodniowym dniu pracy/wychodzę z domu o 9,wracam 20,bo dojazdy mam/,to jak zjem,się ogarnę w łazience,i nie chce się już nic tylko pospać...dlatego chytrze wymyśliłam jak tu mieć siły witalne na harce;-);-);-)

Agutka,widzę że już weteranką jesteś na tym forum;-)...ponad 10tyś postów,4 lata...ależ zleciał ten czas;)...możesz już pisać poradniki dla przyszłych i obecnych mam:tak:

tez fajnie, bedzie masa przytulanek!!!
Martuśka,a jak tam u Ciebie?testowałaś już?

Powiedzcie mi,jak sięrobi test-a robiłam 1 raz i nawet instrukcji nie czytałam dokladnie;/...to okienko ma się zabarwić na czerwono,i tylko podkreslić kreske?ja robiłam ten sikany.nie poczekalam jednak do 5 minut,od razu spojrzałam jak okienko się zabarwilo,pokazalo 1 kreske i wek do kosza...moze powinnam byla poczekac chwile dłuższą?:baffled:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
dziewczyny, testuje jutro! nie łudzę sie ze zobacze 2 kreseczki bo prawie nic mi nie dolega a gdyby byla ciaza to chyba juz bylyby jakies objawy???? ale pocieszam sie, że w poprzednim mialam same ciazowe dolegliwosci a jej nie bylo wiec moze teraz na odwrot, brak objawow = ciaża :confused:;-)
martuskaa pierwsza moja bezobjawowa była :-) trzymam mocno kciuki za Twoje testowanie i mega II

cześć dziewczyny chętnie się dołącze do waszego forum, widze że wszytskie szykujecie sie na przutulanka. Ja juz praktycznie jestem po przytulankach i za dwa tygodnie będę testować, mam nadzieje tak jak wy że Bóg da i w tym roku jeszcze zostane mamusią . Staramy sie juz ponad rok i narazie się nie udaje chociaż mam juz za sobą 3 inseminacje i ciąże pozamaciczna. Trzymam za nas kciuki

martuskaa pierwsza moja bezobjawowa była :-) trzymam mocno kciuki za Twoje testowanie i mega II
moja pierwsza chyba tez bezobjawowa byla, ale szczerze, to nie pamietam jakos bo nie ludzilam sie ze sie moglo udac.... ale od 7 tyg. to juz mialam wszystko chyba co mozliwe wiec mysle sobie, ze moze teraz jest podobnie?
sa tylko dwie opcje - ciaza lub jej brak...

Właśnie starszy kiciuś dzwonił, że już jest po szkole w domu.
Ale czeka go niespodzianka wieczorem ;-) tylko muszę poczekać do 22 jak M z pracy wróci, bo powiedział,że chce przy tym być.
:sorry2: już 3/4 klasy wie, że może będzie miał rodzeństwo, bo rodzice się starają.
Eh, ten mój kiciuś to bardziej przeżywa niż ja :-D

Witaj Mysia!ja dopiero z forum dowiaduję się że zajść w ciążę to nie lada wyzwanie....ja dopiero 1 cykl,ale jakoś nie mam przeczuć by się szybko udało,po prostu mam niedobre sny,cokolwiek znaczą,ale ja od razu podciągam pod najgorsze;/....jutro mam u gina wizytę,nie lubię lekarzy,boję się jak dentysty,i chodzę z przymusu:wściekła/y:...
a powiedzcie jak to jest z tym testem?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry