:-) chyba nie tylko Ty,Jeju,jakby była 3cia opcja,to już całkowicie bym zwariowała.![]()
hmmm a moze jakas jest tylko o niej nie wiemy

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
:-) chyba nie tylko Ty,Jeju,jakby była 3cia opcja,to już całkowicie bym zwariowała.![]()

Myśa !!! Trzymamy tez kciuki za Ciebie. Dzisiaj łap moje fluidki, bo rozdaję gratiscześć dziewczyny chętnie się dołącze do waszego forum, widze że wszytskie szykujecie sie na przutulanka. Ja juz praktycznie jestem po przytulankach i za dwa tygodnie będę testować, mam nadzieje tak jak wy że Bóg da i w tym roku jeszcze zostane mamusią . Staramy sie juz ponad rok i narazie się nie udaje chociaż mam juz za sobą 3 inseminacje i ciąże pozamaciczna. Trzymam za nas kciuki
przeczytaj dokladnie instrukcje jak bedziesz miala zamiar zrobic test.... jest wszystko fajnie wytłumaczoneWitaj Mysia!ja dopiero z forum dowiaduję się że zajść w ciążę to nie lada wyzwanie....ja dopiero 1 cykl,ale jakoś nie mam przeczuć by się szybko udało,po prostu mam niedobre sny,cokolwiek znaczą,ale ja od razu podciągam pod najgorsze;/....jutro mam u gina wizytę,nie lubię lekarzy,boję się jak dentysty,i chodzę z przymusu...
a powiedzcie jak to jest z tym testem?
to ja tez podlapuje, a co.... moze beda wtedy na zas.... jak jutro sie nie uda...Myśa !!! Trzymamy tez kciuki za Ciebie. Dzisiaj łap moje fluidki, bo rozdaję gratis
kameleon ja ci powiem tak jak ja robie testy, no więc jeśli robie ten zwykły baby test to zbieram poranny mocz do jakiegos czystego naczynka, nabieram tą pipetką i bodjrze w odpowiednie okienko trzeba wkropić 3kropelki moczu jesli pamietam i odczekac 3 minutki bo czasem druga kreska pozniej sie pojawia .Jesli robie test sikany to podobnie, po nasączeniu moczem końcówki testu kłade ja na płasko na stole i czekam kilka minutek i już:-) Z nadzieja oczywiście że będą dwie kreseczkiWitaj Mysia!ja dopiero z forum dowiaduję się że zajść w ciążę to nie lada wyzwanie....ja dopiero 1 cykl,ale jakoś nie mam przeczuć by się szybko udało,po prostu mam niedobre sny,cokolwiek znaczą,ale ja od razu podciągam pod najgorsze;/....jutro mam u gina wizytę,nie lubię lekarzy,boję się jak dentysty,i chodzę z przymusu...
a powiedzcie jak to jest z tym testem?

ten z siusiania to taki lekko zawodny jest. A najgorsze, jak się nakręcamy, to wtedy wszystko widzimy po swojemua powiedzcie jak to jest z tym testem?
Jesteś z dużego miasta, więc może odrazu lepiej beta hcg badanie z krwi ? Ja na testy wydałam w tym miesiącu 72zł ! i nic nie wiedziałam. Betkę zrobilam za 17zł i wynik z dnia na dzień:-) chyba nie tylko Ty,
hmmm a moze jakas jest tylko o niej nie wiemy![]()

Dzisiaj łap moje fluidki, bo rozdaję gratis

Betkę zrobilam za 17zł i wynik z dnia na dzień

hehehe o nie, płatne nie będą. Tylko może dzisiaj najmocniejsze są ;-)A później będą płatne?![]()
![]()
![]()
Maga76 łapie fluidki od Ciebie i strasznie sie ciesze że po tak długim czasie się Wam udało, to bardzo budujące dla reszty staraczek:-)Aż miło czytac że komus sie poszczęściło ssssuuuper!!!!Myśa !!! Trzymamy tez kciuki za Ciebie. Dzisiaj łap moje fluidki, bo rozdaję gratis
hehehe o nie, płatne nie będą. Tylko może dzisiaj najmocniejsze są ;-)