mellisa
Fanka BB :)
i tempki tak samo pokręcone jak u mnie![]()
szkoda że nie masz wykresu w sygnaturze to bym sobie obejrzała jak tam u ciebie jest...
u mnie to w ogóle po tabletkach takie cyrki są...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i tempki tak samo pokręcone jak u mnie![]()
a dawno odstawiłaś tabletki??szkoda że nie masz wykresu w sygnaturze to bym sobie obejrzała jak tam u ciebie jest...
u mnie to w ogóle po tabletkach takie cyrki są...
a dawno odstawiłaś tabletki??
nie, a bierzesz kwas foliowy albo tego wiesiolka??
melissa to dobrze, że nie ustajecie w staraniach! To może być plamienie - krwawienie śródcykliczne, często okres owulacji właśnie a kobiety które nie mierzą myślą, że towitam wszystkie w niedzielne południe:-)
mmm... bądź cierpliwa, @ jeszcze nie przyszła i jest jeszcze nadzieja że to fasolka, a jak nie to będzie następny cykl, napewno sie uda, zrób to badanie krwi żebyś była pewna i się nie stresowała, ja trzymam kciuki za pozytywny wymnik
martilla wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy:-)
wiecie co u mnie to są jazdy...zerknijcie sobie na mój wykres, prawdopodobnie zbliza mi sie owulacja a plamienia mam takie okołoowulacyjne, w pierwszych dniach tych plamnien myslalam że@ sie zbliża ale temperatura jest coraz niższa no i te plamnienia to bardziej tylko śluz zabarwiony na brązowo.... wyczytałam że ten czas z plamieniami czasami myli sie z @ ale jest to czas jaknajbardziej płodny więc wczoraj jeszcze zadziałalismy
zobaczymy co z tego wyjdzie...czas pokaże i może w koncu skoczy mi ta temperatura
czekaj na skok. Mam nadzieję, że takie intensywne staranka okażą się owocne 

ja biore kwas foliowy i wiesiołka, zastanawiam sie czy jeszcze czegoś nie powinnam zażywać?