Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no a jak test??? to dzisiaj 2 maja termin agutka i lenaI ja się witam - faworkowo. :-)
Wczoraj wieczorem z Zuzią już je smażyłyśmy.
U mnie dziś 28dc,termin @,której brak. ;-)
no niebadzcie takie gadac ile kresek 

witam wszystkich w ten slodki czwartekno a jak test??? to dzisiaj 2 maja termin agutka i lenano niebadzcie takie gadac ile kresek
u mnie dzis 25 dzien cyklu jeszcze 11 dni do testowania![]()

no to 3 panna ktora juz dzis mogla zatestowac ale jakos zadna sie to jeszcze niespieszy i zadna nic niemowi czy robila testa a juz 3 dzis powiiny dostac @ a ich niema na szczescie a my tu takie zniecierpliwione czekamydzisiaj powinnam dostac@ ale jak narazie jej nie ma mam nadzieje ze nie przyjdzie

wiesz jeszcze caly dzien ma na przyjscie ale lepiej niech juz nie przychodzi a testu nie robilam bo bylam pewna ze przyjdzie jak nie bedzie jej dzisiaj to jutro robie tescik i dam wam znacno to 3 panna ktora juz dzis mogla zatestowac ale jakos zadna sie to jeszcze niespieszy i zadna nic niemowi czy robila testa a juz 3 dzis powiiny dostac @ a ich niema na szczescie a my tu takie zniecierpliwione czekamy![]()
ja juz tez bym chciala testowacwiesz jeszcze caly dzien ma na przyjscie ale lepiej niech juz nie przychodzi a testu nie robilam bo bylam pewna ze przyjdzie jak nie bedzie jej dzisiaj to jutro robie tescik i dam wam znac
nielubie czekania

No kolezanko witamy w gronie imprezowiczek he he pozdrawiamyWitajcie dziewczynymogę się do Was przyłączyć? również jestem staraczką by zostać mamą 2010
może kilka słów o sobie. Mam na imię Patrycja, jestem szczęśliwą mężatką, byłam już raz w ciąży ale niestety nasz Aniołek odszedł od nas. Teraz jesteśmy gotowi znów zacząć starania. Pisałam na wątku również o staraniach 2007 - 2008- 2009 -2010 ale nikt tam chyba nie działa a u Was rozmowa toczy się pełną parą
![]()
no to fajniutko he hedzisiaj powinnam dostac@ ale jak narazie jej nie ma mam nadzieje ze nie przyjdzie
u mnie pobolewa podbrzusze od 3 dni moze cos zasloczylo he heno a jak test??? to dzisiaj 2 maja termin agutka i lenano niebadzcie takie gadac ile kresek
u mnie dzis 25 dzien cyklu jeszcze 11 dni do testowania
kurde cos mnie lewy jajnik pobolewa ten z ktorego byla owu nic niekumam nigdy po owu niebolal o co chodzi![]()
ja tez nie lubie czekalam na dzisiejszy dzien i mam nadzieje ze wszystko sie rozwiaze tak jak bym chciala. mam nadzieje ze nie pomylilam dni. ostatnia @ mialam 13.01 a cykl moj trwa 30 dni i mam juz regularne wiec mam nadzieje ze wszystko jest ok i mala fasolinka jest w brzuszkuja juz tez bym chciala testowacnielubie czekania
![]()
no mam nadzieje ze bedzie fajniutko i ze nic mnie nie zaskoczy oczywiscie mam na mysli @ he he;-)no to fajniutko he he
musisz myslec pozytywnie bo inaczej nic z tego nie wyjdzie. Ja mysle tak przytulanki byly pobolewa wiec za 10 dni robie tesciora he he co ma byc to bedzie jak nie to kolejny miesiac juz niedlugo i znow sie bedziemy starali nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo. Czasami jest tak ze jest nam przezanczone cos i dlatego tak dlugo wyczekujemyno mam nadzieje ze bedzie fajniutko i ze nic mnie nie zaskoczy oczywiscie mam na mysli @ he he;-)
no a jak test??? to dzisiaj 2 maja termin agutka i lenano niebadzcie takie gadac ile kresek
![]()