reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
ja jeszcze byłam, ale tez zmykam do łóżka...trochę książkę poczytam...porelaksuję się.
bardzo nerwowe dni ostatnio mam ...
Macku chciałam Cię zpytać o prolaktynę...czy Twoje złe wyniki wychodziły z obciażeniem czy jak normalnie była pobierana krew?

ja jeszcze byłam, ale tez zmykam do łóżka...trochę książkę poczytam...porelaksuję się.
bardzo nerwowe dni ostatnio mam ...
Macku chciałam Cię zpytać o prolaktynę...czy Twoje złe wyniki wychodziły z obciażeniem czy jak normalnie była pobierana krew?
Okale to słodziutkich snów!!!

Chyba tez juz uciekne do spanka jutro wracamy ze śląska pełneo sympatycznych ludzi w radomskie strony gdzie tych serdecznych niewielu jak dotąd poznałam więc deprecha pomimo urlopu. pozdrawiam Was serdecznie i do napisania!!!

Ostatnia edycja:
Normalnie. Nie mialam badanie z obciazeniem:no:
wiesz ostatnie dni byłam na szkoleniu firmowym i moje kumpele z gdańska też się starają ...okazało się,że prolaktyna wysoka wychodziła po obciazeniu, tzn. pobranie krwi, jakąś tabletkę połykały i po godzinie pobranie krwi. Ta tabl ma działać jak stres w naturalnych warunkach. Norma jest 4-6 razy podwyższony wynik pierwszy. U nich wychodził 20x i 18x większy.
Ja strasznie stresującą pracę mam i się zastanawiam czy nie zbadać tego jeszcze?

Okale to słodziutkich snów!!!
słonce napisz krótko co ten gin powiedział Tobie...o c chodzi?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
wiesz ostatnie dni byłam na szkoleniu firmowym i moje kumpele z gdańska też się starają ...okazało się,że prolaktyna wysoka wychodziła po obciazeniu, tzn. pobranie krwi, jakąś tabletkę połykały i po godzinie pobranie krwi. Ta tabl ma działać jak stres w naturalnych warunkach. Norma jest 4-6 razy podwyższony wynik pierwszy. U nich wychodził 20x i 18x większy.
Ja strasznie stresującą pracę mam i się zastanawiam czy nie zbadać tego jeszcze?
Ja sporo o prolaktynie czytalam (co prawda tylko w necie) i niektore zrodla podaja, ze odchodzi sie od badania z obciazeniam, bo ono wlasciwie niewiele wnosi... Ale mozna zbadac, jesli ta normalna wychodzi w granicach normy. Ja mialam za wysoka ta normalna i juz byla podstawa do leczenia...

słonce napisz krótko co ten gin powiedział Tobie...o c chodzi?
no niewiem chyba pisałam przed chwila gadał cos godz ale nic konkretnie i tylko ze inseminacje by polecał albo jak mi oczekiwanie nie przeszkadza to żeby przestac liczyc i myśleć i zapisywac pierwszy dzien @ i nic więcej.... zero konkretnej diagnozy... ale zdołowac potrafił konkretnie

Ostatnia edycja:
Ja sporo o prolaktynie czytalam (co prawda tylko w necie) i niektore zrodla podaja, ze odchodzi sie od badania z obciazeniam, bo ono wlasciwie niewiele wnosi... Ale mozna zbadac, jesli ta normalna wychodzi w granicach normy. Ja mialam za wysoka ta normalna i juz byla podstawa do leczenia...

aha...bo ja z kolei to niewiele wiem... no to chyba poczekam na wizytę u gina...zapisałam się do takiego z polecenia na NFZ i prywatnie...ale najpierw to musze dostać @;-)

no niewiem chyba pisałam przed chwila gadał cos godz ale nic konkretnie i tylko ze inseminacje by polecał albo jak mi oczekiwanie nie przeszkadza to żeby przestac liczyc i myśleć i zapisywac pierwszy dzien @ i nic więcej.... zero konkretnej diagnozy... ale zdołowac potrafił konkretnie
Masakra! I to jest specjalista?!:wściekła/y:

reklama
przykro słyszeć...kurczę ...nie poddałabym się na Twoim miejscu, o nie to nie w moi stylu. Jutro wstanie nowy dzień i nowa nadzieja, nowe pomysły:tak:..do napisania...

Do góry