reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Tośka nie kracz...
My staranka planowaliśmy pod koniec wakacji...
:zawstydzona/y:

Nie wiem czy mam musiałabym spojrzeć w mój kalendarzyk...

To spojrz, a potem sie ewentualnie martw. Bo to wcale nie jest takie proste ;-)
I chyba lepiej, zeby dzidzia sie pojawila nieco wczesniej, niz zebys miala bardzo dlugo na nia czekac, jak my...

Dokładnie chyba lepiej zaliczyć wpadkę niż czekać tyle czasu ile my :tak: maćku zgadzam się z tobą w 100%
Aguś nie marudź tylko sprawdź trzymam kciuki żeby dni płodne były hehehe

reklama
Ostatnią @ miałam 27 stycznia,potem długo długo nic i od 5 lutego do 7 miałam lekkie brązowe plamienia,czyli tylko 3 dni i potem długo długo nic i do teraz wciąż cisza...

Wiem że zajście w ciążę nie jest łatwe ale nie jest też powiedziane że każda ma taki sam problem.
Ja mam obawy i będę mieć aż do momenty dostania @...

Ostatnią @ miałam 27 stycznia,potem długo długo nic i od 5 lutego do 7 miałam lekkie brązowe plamienia,czyli tylko 3 dni i potem długo długo nic i do teraz wciąż cisza...

Wiem że zajście w ciążę nie jest łatwe ale nie jest też powiedziane że każda ma taki sam problem.
Ja mam obawy i będę mieć aż do momenty dostania @...
To moglo byc plamienie zwiazane z owulacja, i gdyby tak bylo, nie masz sznas na fasolke. I jesli nie masz bardzo dlugich cykli, to raczej tez nie...

A to forum to raczej nie jest dobre miejsce na wyrazanie obaw, ze jestes w ciazy...

Witam. Jestem nowa i tez jak wszystkie staram sie o dzidzie. Mam nadzieje ze to juz wkrotce sie zmieni bede mogla sie cieszyc tym stanem. Jak tylko cos sie bedzie dzialo to dam znac a narazie ide sie zrelaksowac.
Pozdrawiam Monika:-)

Witam. Jestem nowa i tez jak wszystkie staram sie o dzidzie. Mam nadzieje ze to juz wkrotce sie zmieni bede mogla sie cieszyc tym stanem. Jak tylko cos sie bedzie dzialo to dam znac a narazie ide sie zrelaksowac.
Pozdrawiam Monika:-)

Witamy witamy :-) relaks pomaga zaciążyć hehe więc udanego życzę :tak:

To moglo byc plamienie zwiazane z owulacja, i gdyby tak bylo, nie masz sznas na fasolke. I jesli nie masz bardzo dlugich cykli, to raczej tez nie...

A to forum to raczej nie jest dobre miejsce na wyrazanie obaw, ze jestes w ciazy...

Chciałam poprawić 21 stycznia miałam @ a koniec 27 stycznia...

maćku chyba źle się zrozumiałyśmy... :confused2:

reklama
Do góry