a ty jak sprawdzasz owu ? masz monitoringiErba ilodniowe masz cykle, w którym była owu i w ogóle wszystko
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a ty jak sprawdzasz owu ? masz monitoringiErba ilodniowe masz cykle, w którym była owu i w ogóle wszystko

moze tez wyprobuje heheheheehWitaj:-)Wracając do lekarzy to rzeczywiście mają różne opinie mi na przykład lekarz kazał odczekać pół roku po poronieniu a tu się okazuję że im szybciej zacznie się staranka tym wieksze szanse na poczęcieWitam cieplutko i dołączam do Was, licząc na cud narodzin jeszcze w tym roku (choć to 1 cykl). Pozdrawiam zwłaszcza Maćku za pomoc w innym wątku.
Ja dzisiaj jakaś taka osowiała, łatwo się irytuję, mam nadzieję, że to nie na @ ...
Moja zmienniczka z pracy ma w brzusiu kruszynkę i tak aż miło na nią patrzeć. Jest po sierpniowym poronieniu, ale lekarz kazał jej od razu z nowym cyklem starać się o dzidzię, bo poziom jakiegoś tam hormonu jest wysoki i są duże szanse i... udało się :-) , maleńka jest okazem zdrowia. Bóg daje, Bóg zabiera, tak to już jest.
Swoją drogą zaskakują mnie różnice w opiniach lekarskich w Polsce i za granicą.... Ja na wyspach siedzę.

Ja nie przyjmowałam ale moja koleżanka teraz bierzę luteine pod język od16 do 25dc na skrócenie cykli więc raczej spokojnie możesz ją sobie brać:-):-) to trzymam kciuki za teściorka jutrzejszego
:-) witaj :-)
A u mnie @ pełną parą... Do gin muszę się zapisać, a dziś zapomniałamA takie pytanie kontrolne mam:
"Czy któraś z Was brała może Luteinę (pod język) na skrócenie cykli???"
Bo mi się zdaje, że gin coś wspominał o 16-24 dc 1 tab na noc. I jak bym nie zdążyła się zarejestrować to bym sobie już sama zaczęła brać...![]()
Co do ziółek to powinny dojść jeszcze przed weekendem ;-)
Jakie dziwne rzeczy?troche jestem nie na biezaco, ale trudno, przerwertuje kilka stron i jakies dziwne rzeczy mi sie dzieja
cos ciekawego sie wydarzylo? jakies fasolki? jakies testy?
nie wiem, jakby jakiś wirus byl czy cosJakie dziwne rzeczy?
To moze moderator "skleja posty"nie wiem, jakby jakiś wirus byl czy cos
zaczynaja latac te strony...
a Ty jak sie czujesz?

witam witamcisza![]()