reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

batonik dasz rade kochana :-) ja jak bedzie owulka w miare szybko o ile bedzie to robie testa 27 :tak: zobaczymy juz sie nie moge dpczekac

powiem wam ze zawsz emialam 7 dc @ a dzisiaj jest 5 i juz mi sie skonczyl :-) i zaczynamy bobosexy od jutra bo dzisiaj jeszcze jakies cus lekko brazowego moze poleciec resztki jakies wiec jutro bede cycus glancus czysciutka :-)

reklama
o to jestem spokojna bo wiesz ja mam małą schizę po tych 2 poronieniach więc pewnie bym dostała a poza tym jak chodzisz prywatnie to zawsze dają :tak:

a że ja jestem maniakiem sklepowym to nic bym nie robiła tylko po 3 m-cu łaziłabym do sklepów z gadżetami dziecięcymi i byłabym w 7 niebie :-D
No tak - po poronieniach to sie nie dziewie, ze sie martwisz:tak:
Ja wyprawke w wiekszosci dostane w spadku po siostrze - juz mi breczy, ze mam zabierac, bo sie nie moze pomiescic;-) Ale zakupy bede robila swoja droga:tak:

powiem wam ze zawsz emialam 7 dc @ a dzisiaj jest 5 i juz mi sie skonczyl :-) i zaczynamy bobosexy od jutra bo dzisiaj jeszcze jakies cus lekko brazowego moze poleciec resztki jakies wiec jutro bede cycus glancus czysciutka :-)
Jest takie powiedzenie - dobry kon nawet w blocie ugiagnie:-p;-):-D

maćku :-D:-D juz to kiedys gdzies slyszalam dobre ale juz kiedys probowalam tego i nei zabardzo mi pasowallo bzykac sie i ja jestem umorusana krwia i moj m haha :-D wole na "czysto ";-) moze jak juz nic nie poleci to wieczorkiem bedzie heja
zrobilam sobie wykresik na 28dni.pl i chcialabym w koncu tam cos uzupelnic a ne tylko plamienia ;-)

nom termin @ mam na 05.03. więc chyba będę czekała do tego momentu i nie będę się schizować wcześniej tylko myślami oczywiście :-D czyli jeszcze tydzień i dwa dni
ja chyba tez nie bede wczesniej bo poki co czuje WIELKIE NIC!!!! ale z drugiej strony chcialabym wiedziec czy jest czy nie ma.... no nic, poki co czekam do 2-3 marca i wtedy zdecyduje....

ja chyba tez nie bede wczesniej bo poki co czuje WIELKIE NIC!!!! ale z drugiej strony chcialabym wiedziec czy jest czy nie ma.... no nic, poki co czekam do 2-3 marca i wtedy zdecyduje....

nom wtedy to i ja pewnie ten test zrobię chociaż w zeszłym m-cu też się napaliłam i pojechaliśmy kupić testa i jak tylko do domu wróciłam to dostałam @ :-(nawet nie zdążyłam go zrobić więc się uchował ;-)

nom wtedy to i ja pewnie ten test zrobię chociaż w zeszłym m-cu też się napaliłam i pojechaliśmy kupić testa i jak tylko do domu wróciłam to dostałam @ :-(nawet nie zdążyłam go zrobić więc się uchował ;-)
kurde, to tak jak u mnie..... nawet nie zdazylam zrobic bo @ dostałam wiec czeka teraz na swoja kolej....;-)

maćku :-D:-D juz to kiedys gdzies slyszalam dobre ale juz kiedys probowalam tego i nei zabardzo mi pasowallo bzykac sie i ja jestem umorusana krwia i moj m haha :-D wole na "czysto ";-) moze jak juz nic nie poleci to wieczorkiem bedzie heja
zrobilam sobie wykresik na 28dni.pl i chcialabym w koncu tam cos uzupelnic a ne tylko plamienia ;-)
Ja pod koniec @ mam czasami taka chcice, ze :szok: Wieksza niz podczas owulki;-)
Jakiego masz nicka na 28dni?

Jest takie powiedzenie - dobry kon nawet w blocie ugiagnie:-p;-):-D

Mój Grzesiek,to zawsze powtarzał: "Po Morzu Czerwonym statki też pływają". :laugh2: :laugh2: :laugh2:

U mnie było tak,że akurat wtedy szliśmy we Trójkę na Walentynkowy spacer,podczas którego miałam kupić testa... Po 10minutach od wyjścia poczułam,że już po wszystkim... ze spóżniona @ przylazła. :-( Dobrze,że byłam "zabezpieczona"... ;-)

reklama
Do góry