• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

masz rację już normalnie po tym testowaniu to czuję jakbym jutro miała dostać @ :-(:szok: ale to raczej niemożliwe

To testowanie to chyba z głupoty i nudów bo siedzę cały czas w domku
:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Urlop czy pani nauczycielka?
:-D:-D:-D:-D!!ale cały czas mnie korci zeby zrobic ale z rana jest pewniejsze boje sie rozczarowac:-(
tak rozumiem u mnie jak się spóźniała 4 dni to nikomu nie mówiłam nawet na wątek nie zaglądałam po co sie nakręcać ale i tak przyszła @ więc czasem po co się rozczarować wiesz może ja tak myślę bo juz tyle czekam

Ja tez tego nie robie. Po prostu nie potrafie sie przemoc. I nie bardzo rozumiem, co ma do tego zaufanie?:eek:
Ale wcale nie uwazam, ze to cos zlego i nikogo za to nie potepiam:no:
ja tez nie chciałam raz spróbować, ale mój M mówił że nie koniecznie mu nie zależy na miłości francuskiej bo jak na razie działam na niego tak nawet bez jakiś gadżetów seksualnych- no sexi bielizna się nie liczy bo to nie gadżet:-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Urlop czy pani nauczycielka?
tak rozumiem u mnie jak się spóźniała 4 dni to nikomu nie mówiłam nawet na wątek nie zaglądałam po co sie nakręcać ale i tak przyszła @ więc czasem po co się rozczarować wiesz może ja tak myślę bo juz tyle czekam

Tylko że wtedy sie cały czas mysli czy sie udało i po cichu człowiek sie cieszy a tu ta wredota przyłazi, wole jak o terminie przychodzi i wtedy chociaz jest wszystko jasne.

No wiem, ze lepsze, ale moze technologia produkcji ma zanczenie...
Ale jesli moze byc to super - mam kilka(nascie) literkow swojskiego:tak:
ja też nawet ze swoich winogron tylko że bardzo mocne i szybko ma się pędzel po nim, ale super smakuje, za rok też robię takie
super brzuszek może nas zaczaruje i będziemy mieć też taki:happy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry