reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
u mnie dzisiaj 9dc i czas zacząć, ale mojemu M coś wskoczyło w szyję i chyba nici:-( chociaż zaczyna sie bo śluz sie pokazuje

Ej,to Wy się szyją ten - tego? :-p

chyba ja będę dzisiaj górą:-p
A nie pisałam Wam wiecie że moja babcia z trzema ciążami zachodziła w 7dc

Ja przy Zuzi zaszłam w 22dc. :-) Więc jakoś późno,nie? :eek: :-D

eeee:eek::eek: to ja juz zglupialam z ta prolaktyna... a w nosie ja mam zdaje sie tylko na ziolka jak pisalam :tak:

lopop szyja nie musi pracowac ;)
mi się te moje ziółka tez podobaja...w trakcie @ mam dodatkowo dużżżo śluzu...takiego płodnego...wiem, ze niektóre dziewczyny też tak maja, ale u mnie to żadko coś takiego jest wiec się ciesze, bo brak sluzui płodnego to moja bolączka więc mam nadzieje,ze i mi pomoze...polecąły mi go dziewczyny z bociana:tak:

reklama
Do góry