reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

jestescie kochane!!!!!
Juz wam pisze jak to było!
WCzoraj miałam termin @.Rano pojawiła sie mała plamka blado brązowa.No to mysle małpa nadeszła i nawet byłam zdziwiona ze tak szybko (bo nerwy i stres) ale do wieczora tylko bardzo delikatne plamienie.
A miałam od 1go dnia zacząc brac te sterydy znow,wiec dzis wstałam a tu czysto i zrobiłam testa.No i była bardzo blada kreseczka,pobiegłam do M zeby zobaczył i powiedział ze cos tam jest!Wiec pobiegłam znow na bete i o 12:30 miałam wynik.
Zadzwoniłam do gina i mam brac luteine .W poniedziałek 2beta
Czyli pani (pan) doktor miala racje jak bylas na usg:tak:

reklama
jestescie kochane!!!!!
WCzoraj miałam termin @.Rano pojawiła sie mała plamka blado brązowa.No to mysle małpa nadeszła i nawet byłam zdziwiona ze tak szybko (bo nerwy i stres) ale do wieczora tylko bardzo delikatne plamienie.
A miałam od 1go dnia zacząc brac te sterydy znow,wiec dzis wstałam a tu czysto i zrobiłam testa.No i była bardzo blada kreseczka,pobiegłam do M zeby zobaczył i powiedział ze cos tam jest!Wiec pobiegłam znow na bete i o 12:30 miałam wynik.
to super!!!!! daj foteczke :tak::-D:-)

suzi gratulacje !!!!!!!:-) antosiowa kreskamoja tez byla blada i testa rozbieralam z plastiku zey ja zobaczyc taka byla i byla !!!! nie mialam omamow wiec ty tez nie masz ;-)

Czyli pani (pan) doktor miala racje jak bylas na usg:tak:

Macku to była pani:tak:
Nie wiem chyba tak ,bo wtedy powiedziała ze mozna by sie czegos doszukiwac ,ale zebym o tym nie myslała, bo to za wczesnie(byłam w 11dc od ow.)
No i kazała zrobic bete przed @ ,ale ja kompletnie nie miałam do tego głowy!!!
I dopiero ten "cien" kreski skłonił mnie do pojscia na bete

Macku to była pani:tak:
Nie wiem chyba tak ,bo wtedy powiedziała ze mozna by sie czegos doszukiwac ,ale zebym o tym nie myslała, bo to za wczesnie(byłam w 11dc od ow.)
No i kazała zrobic bete przed @ ,ale ja kompletnie nie miałam do tego głowy!!!
I dopiero ten "cien" kreski skłonił mnie do pojscia na bete

gratulacje :-)

jestescie kochane!!!!!
super a nie mówiłam że może być fasolinka:-):-):-):-):-):-)

reklama
Do góry