Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiem kochane moje, ale ciezko jest myslec pozytywnie jak sie raz juz przechodziło przez piekło:--
-(
A zaczeło sie od plamien:--
-(
Ale odganiam złe mysli,teraz juz musi byc tylko dobrze![]()
ja mam takie pytanie. jak mam macicę przodozgiętą to po wygibasach lepiej leżeć na brzuchu czy z poduszką pod tylkiem? bo ja jakoś tak nie wiem. chyba że po każdym przytulanku będę zwisać jak nietoperz z poręczy na schodach to wszystko pójdzie w górę bez znaczenia czy mam przodo- czy tyłozgięcie.;-);-)
Mysza nie zostawiaj NasMnie się wydaje że to: nogi i tyłek na ścianie!
Cholera znowu nie mogę się rozstać z Wami!

może jakis korek załatwić żeby ani jeden żołnierzyk sie nie przedarł.

ha ha to nie ja mam testy tylko kraj w ktorym mieszkam zwariowal na temt dzieci i robia wszystko by je miec wiec jest chyba z 3 rodzaje tesciorow he hesvensonka to ma takie testy że nasze sa daleko przed dinozaurami. takie HI-TECH.pewnie mają też takie że jakby jutro zrobiła to jej pokaże jakie będzie pierwsze słowo bąbla i data pierwszego kroku
nasze są takie przedpotopowe i skoro tobie pokazały krechę- nie domalowaną,bo my tu takie sposoby mamy na wstrętne popsute testy, to jak najbardziej masz fasolkę taką mega ekstra ekskluzywną FASOLKĘ JAŚ albo KSIĄŻĘCĄ. czyli jakość the best.
ha ha to nie ja mam testy tylko kraj w ktorym mieszkam zwariowal na temt dzieci i robia wszystko by je miec wiec jest chyba z 3 rodzaje tesciorow he he
Witam laseczkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ho ho witam cie serce ty moje i jak zafasolkowana jasna dupa bo ja tu po scianach latam i wroze i dupa z tego myslicie i myslicie do roboty babochynom w końcu nas odwiedziłaś pindo![]()
nom w końcu nas odwiedziłaś pindo![]()