izus180584
Fanka BB :)
Ja uciekam do wyrka~!!Dobrej nocki!!!:-)
DZIEKUJE ZA POPRAWE NASTROJU!!!
DZIEKUJE ZA POPRAWE NASTROJU!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
erba do Twojego wydarzenia 5 a do mojego 7 zbliżamy się wielkimi krokamioby nie do @
![]()

też tak chciałam ale mój m mnie odwiódł bo my każdy ;pokój musimy cekolować bo krzywe ściany są. Do cekolowania mamy majstra bo mój M wiecznie zajęty i nie ma czasu a kolor to pierwszy raz nam pomaluje też majster a tak to zawsze też sami to robimylubię remontować odświezać mieszaknko i sami to robimyprzedpokój pomalowalismy szmata w takie centki...wygladaja jak sierć zwirzaka...mówimy na nią ściana afrykańska...ma 5 kolorów...
i bardzo to lubię robić a najbardziej sprzątać po cekolowaniu i zmywać

lubię remontować odświezać mieszaknko i sami to robimyprzedpokój pomalowalismy szmata w takie centki...wygladaja jak sierć zwirzaka...mówimy na nią ściana afrykańska...ma 5 kolorów...
jestem maniaczką żyraf, największa z mojej kolekcji liczy 2 metry 

:-)to tak na wakacje warto widoki piękne i mnie góry odstresowują
mój mąż dba żebym w ferie się nie nudziła bo w szkole pracuję 5 rok wieć tak co roku mamy taki remont
kochana młoda jesteś w wieku mojego mężusia![]()
kochana czy te ziółka są też na spanie bo ostatnio nas szybko opuszczaszwrocilam z iolkamiwiec jeszcze 30 minut z wami pobede zanim sie sparza
![]()
bo postanowilam sie w tym cyklu wiecej wysypiackochana czy te ziółka są też na spanie bo ostatnio nas szybko opuszczasz
zeby fasolka mnie zechciala hihihihi ale tak na serio to zawsze siedzialam i siedzialam i oderwac sie niemoglam a teraz chce zawsze okolo 21 isc spac 
uzależniłaś się od NASbo postanowilam sie w tym cyklu wiecej wysypiaczeby fasolka mnie zechciala hihihihi ale tak na serio to zawsze siedzialam i siedzialam i oderwac sie niemoglam a teraz chce zawsze okolo 21 isc spac
![]()

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)mozna sie od was uzaleznic , w pozytywnym tego slowa znaczeniu :-)uzależniłaś się od NAS:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)