agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Witam słonecznie niedzielnie. :-)
Hm... ;-)
Ojjj,żebyś wiedziała!
:-)

A My się z Zuzią wczoraj tak zajęłyśmy tymi szafkami,że wieczorem,jak tylko poczułyśmy poduchy to od razu zasnęłyśmy.
Ale za to teraz mam super półkę w kuchni = wszytko pod ręką. :-) Muszę sobie tylko kupić jakieś ładne pojemniki na przyprawy.
W tym tygodniu kupujemy jeszcze okleinę na lodówkę,a jak dostaniemy zwrot podatku,to panele do kuchni,bo po ostatniej powodzi cała wykładzina pcv Nam się rozwaliła.
a u nas deszczowo dziś... ja źle sie czuję :/ wymiotowałam dwa razy.. masakra jakaś dziś i wszystko przez pieprzoną wczorajszą impreze
Hm... ;-)
No to pięknie ;p od razu humorek lepszy widze
Ojjj,żebyś wiedziała!
:-)U mnie dziewczynki dalej higienicznie tj dalej nie ma @. Dzisiaj wracając do domu kupie testa i jutro rano sikam i dam wam znać co i jak - ale czuje sie niestety tak jak na @@@

A My się z Zuzią wczoraj tak zajęłyśmy tymi szafkami,że wieczorem,jak tylko poczułyśmy poduchy to od razu zasnęłyśmy.

Ale za to teraz mam super półkę w kuchni = wszytko pod ręką. :-) Muszę sobie tylko kupić jakieś ładne pojemniki na przyprawy.

W tym tygodniu kupujemy jeszcze okleinę na lodówkę,a jak dostaniemy zwrot podatku,to panele do kuchni,bo po ostatniej powodzi cała wykładzina pcv Nam się rozwaliła.

moze ona mysli ze robi dobrze zabierajac mi ciagle mala ale robi mi tym ogromna krzywde i juz kiedys jej zrbilam o to jazde ale jak widac pomoglo tyko na kilka tygodni amojemu nic juz niemowie bo jak mowie zle o jego mamusi to jest na mnie zly mimo ze mu tez nieraz zalezli za skore
:-(
i temka najpierw byla 36,95 potem 37,0 wczoraj 36,8 a dzis 36,95 i juz nic niekumam moze jednak cykl mi sie znow wydluzy
kurcze moze sproboje wieczorem a sluz ostatnio mam codziennie bialy lepki po suchych dniach