Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
noooo boboseksy w pełni ;-)choc wczoraj odpusciłam padalam jakies przesilenie a dzis mnie tak zaczyna dziwnie podbrzusze pobolewacCześć może się już wiosna cieszą na porannym spacerku, kto by spał przy takiej pogodzie!!!
Nio coś się dzisiaj nie śpieszą dziewuszki do rozmów!!!!
Erba widzę na Twoim suwaczku, że u Ciebie seksikowo. Przyjemnych i owocnych staranek!!! Mamy podobne terminy! Może razem sie przekonamy czy się szczęście do nas uśmiechło!!!
zobaczymy jak to bedzie Witaj Agutka :-)A ja Was tak słonecznie powitałam i co? I deszcz zaczął padać!!!
Zrobiliśmy Marzannę.![]()
No to z całego serducha życzę córeczki!!! :-) :-) :-)
Ale super psina! :-)
Żabko,Ty masz dziś 7 dzień kopenhaskiej,prawda? Miałaś się ważyć - i jak efekty? ;-)
Witamy Witamy ;-) Jak się czujecie![]()
:-(
hej kochana jak samopoczucie ??
Dziękuję Tosiu. dobra kobietko, masz racjęmuszę sobie chyba tak psychicznie odpuścić, przestać się obserwować, tylko żyć normalnie bo ja już od tych paru miesięcy za bardzo się skupiam. i mój M mówi, że wredna się zrobiłam, nerwowa i płaczliwa:-( i każdy problem cięzej teraz przechodzę bo do każdego nieszczęscia dostawiam sobie " a poza tym nie mogę zajsć w ciążę więc jestem już w ogóle do kitu":-( więc teraz skupiam się na Twojej fasolce którą masz w brzuszku:-) o przepraszam na dwóch fasolkach:-)
to tak się tam przytulajcie,dniami i nocami żeby od razu fasoka sobie wskoczyła
przypomniała mi się nie wiem dlaczego taka kolonijna piosenka : cztery razy po dwa razy....coś tam coś tam
dziękuję słoneczko.ja właśnie mam taki moment kryzysu ale mam nadzieje, że to w końcu minie bo bocian będzie omijał szerokim łukiem taką smutną mamę;-)
no to się zdziwisz kochana;-) wpadki przychodzą nie wiadomo kiedy, po cichutku i nie pytają o zdaniei ja dziękuję siłom wyższym, że kiedyś mi taką wpadeczkę zafundowały bo kocham ją nad życie
skarbie dziękuję za wsparcie
i będzie dobrze.nic nie wiadomo kochana.dziewczyny zachodzą przy różnych wielkościach pęcholi, także na razie się nie stresuj.myśl pozytywnie to się uda:-)
w takim razie na każdy parapet w chałupie kładę zaraz cukier i śpię z 2 siekierami a co
Pajeczko pozdrów przez brzuszek swojego Bartusia:-) jak Ty się czujesz w ogóle słońce?
o Svensoneczka nasza,witamy i pytamy czemu tak żadko tu teraz zagląda co?;-) no no no:-)
kochana ja niemoge tu zabardzo wojowac i wogole bo to ich dom i jak co moga powiedziec ze jak mi cos niepasuje to za drzwi wiec niechce wojny robic mimo ze pare razy byly wojny i jazdy na maxa i wole do tego niewracac bo to i tak nic niedaje na dluzsza meteile ja juz myslalam i nakombinowalam co tu by zrobic zeby dorobic i sie wyprowadzic albo ze by jakis maly interesik otworzcy zeby zarabiac i sie z tad wyniesc na wynajem ale jestem juz bezsilna i bez nadziei na leprze jutro
nic tylko isc sie powiesic
no widzisz nawet niepomyslalam
gluptasku rano mialas zrobic z porannego
wiem co czojesz mnie najgorzej wkorwia ze oni zachowoja sie jakby mala byla ich corka nieraz poprostu sie nia rzadza i oni o wszystkim decyduja nawet jak ja cos powiem to tak jakby mnie niebylo i robia co chca
dziekoje mam tylko ogromna nadizeje ze sie kiedys z tad wyrwe
ale masz piekny sowaczek
a do mnie kochane @ idzie hehehehebrzuch mnie dzis pobolewa i jajniki juz oby dwa daja o sobie znac wiec w wekend przyjdzie
aha i huraaaaaaaa jutro ide z laptopem do kumpla i mi go naprawi jupi i wniedziele bede juz wami wieczorami jak dawniej :-)![]()
Witam was!
Zaraz nadrobię co dziś pisałyście bo jestem pewna że jakieś II kreseczki są nowe, ciekawość mnie zrzera jak tam Tosia i reszta.
Ja dziś mam 10 dc, byłam na monitoringu, sama nie wie mco mysleć. Owu będzie choć miałam przez chwilę załamanie i parę sekund dzieliło mnie od wybuchu płaczu bo gin sprawdza pierwszy jajnik i mówi kiepsko bo pęchol mały tylko 7,5 mm i nic z tego nie będzie no i prawie się popłakałam. Ale zaraz sprawdził drugi jajnik i był tam pecherzyk 16 mm i ten spodobał mu się bardziej. modlę się aby rósł i pękł za jakieś 5 dni.
Macicę mam idealną ale jest mały feler, ma 4 mm i nie wiadomo czy to jakiś mini mięśniak czy polip. Bądź co bądź to się mojemu ginowi nie podoba i zaproponował mi że mam przyjść zaraz po miesiączce na sonohisterografię - usg z kontrastem (muszę o tym poczytać). Jesli to wyjdzie źle to wtedy powiedział że może zrobić histeroskopię czyli wprowadza kamaerę (histeroskop) do jamy macicy i po obejrzeniu tego można to usunąć i przesyła się do laboratorium w celu badania. Jak to mówił to byłam blado - zielona i zrobiło mi się słabo. Wiadomo same badanie to stres, do tego odłożone staranka, czas i oczywiście kasa. Na końcu gin uśmiechnął się do mnie i powiedział - widzi pani pani Asiu proponuje zajść w tą ciąże to panią to ominie.
Ogólnie jestem zadowolono bo wszystko dokładnie mi opisał i tłumaczył ale słowo polip działa na mnie źle i wyobrażam sobie najgorsze, juz mnie wszystko w środku boli i juz myślę o tym ze mi pół macicy usunięto.
Endo mam dobre a myślałam że mięśniaki są przy nieciekawym endometrium.
Miała z was któraś problem z polipem lub mięśniakiem?
Zabieram się za nadrabianie!
Witaj Pajeczko, a jakie zmiany po za hormonkami obserwujesz!!! Brzusio duży???
fajna psinka!juz daje wam mojego pieseczka malego ale jade po niego juz we wtorek ciekawe jak bandzior zareaguje
Chihuahua suczki po rodowodowych rodzicach (956758889) - Aukcje internetowe Allegro
teraz bed emialal blizniaki dwujajowe haha i jeszcze na dodatek parke haha![]()
oj duży moge wkleić mam chyba 18 tc
![]()
a tutaj z rana
![]()
Superowy!!! Latem będziesz świecic brzusiem w super ciążowych ciuszkach!!!
Ach... marzenie...
Na kiedy masz przewidywany termin?