reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Nio zawsze lepiej ten z usg, ale nawet jeśli był by piątek 13-go to będzie i tak najszczęśliwszy dzień Twego życia!!!
Ps. 13 to moja ulubiona cyfra i ja nie wierzę w jej pechowe moce!!!

ja akurat tez nie ale sie smieje bo magisterke broniłam 13 w piątek o godzinie 13:13 :)

no widzisz to jakis znak:)))
ja zawsze w dzienniku w szkole miałam 13 nr...

no, dlatego sie smieje i mowie, ze 13 to ja juz tych pozytywnych chyba wyczerpałam limit :P, ale zobaczymy jak bedzie.
Na razie zjadłam śniadanko kromeczki z pomidorkiem i rzodkieweczką :) takie wiosenne a na obiadek planuje zrobic salatkę feta :)

Nanusia wstawaj topić marzanne, nawet niedźwiadki dziśwstają!!!
A tak poważnie jak tam humorek???

Dowiedźiałam się, ze u tego mojego ginka inseminacja kosztuje jak podwójna wizyta czyli jakieś 160 zł--Podobno!!!

Humorek ok. Daję radę.

To niedrogo jak 160zł. Ale to też zależy od tego jakie przygotowanie przed zabiegiem się ma.
Ja narazie o tym nie myślę. Poczekam na wrzesień. :)

Dzien dobry!
Ale wczoraj poimprezowalismy:tak:;-) I karaoke bylo... Super!
I nawet kaca nie mam:cool2:
Ps. mój bocian na pewno juz obrał kurs na mój adres, bo się milutko z M o to staraliśmy!!! Wbrew medycynie co prawda, ale może z wiosna natura zwycięży!!!
No pewnie, ze trzeba dzialac. Jak juz jestes zdecydowana na inseminacje, to pewnie sie odblokujesz i zaskoczysz bez tego:tak:
juz daje wam mojego pieseczka malego ale jade po niego juz we wtorek ciekawe jak bandzior zareaguje :)
Chihuahua suczki po rodowodowych rodzicach (956758889) - Aukcje internetowe Allegro

teraz bed emialal blizniaki dwujajowe haha i jeszcze na dodatek parke haha :D
Superowa piesia!:tak:

reklama
Nanusia wstawaj topić marzanne, nawet niedźwiadki dziśwstają!!!
A tak poważnie jak tam humorek???

Dowiedźiałam się, ze u tego mojego ginka inseminacja kosztuje jak podwójna wizyta czyli jakieś 160 zł--Podobno!!!

no to tanio w klinikach koszt okolo 700 zł minimum :)
pychotka!!! a jak robisz sałatkę tj. co dodajesz!!!
a do sałatki dodaję sałatę najlepiej tą włoską Rossa chyba sie nazywa taka strzępiona jest , ale teraz trudno ją dostać wiec daję zwykłą, do tego kroje pomidora w kostkę, ogórka, rzodkiewkę, szczypiorek albo cebulkę fete. Dodaje oregano i bazylię nie sole juz bo potem wychodzi za słone. W zależności od ilości osób ja akurat daje pól opakowania sera fety. I taką sałatke daje do np pieczonego kurczaka czy indyka :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry