Mam pewne watpliwosci, czy w tych wiosennych warzywkach sa witaminki... Bo ze smakiem raczej kiepsko;-)
to prawda, ale zawsze kolorowiej na talerzu!!!
Tak - podwojne urodziny. Moje i "bratowej"![]()
Wszystkiego najlepszego zdrówka i Fasolki:-):-):-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam pewne watpliwosci, czy w tych wiosennych warzywkach sa witaminki... Bo ze smakiem raczej kiepsko;-)
to prawda, ale zawsze kolorowiej na talerzu!!!
Tak - podwojne urodziny. Moje i "bratowej"![]()
Mamy wstępnie zaplanowane wakacje
Ale przede wszystkim muszę od tego wszystkiego odpoczać i pozwolić mojej psychice odsapnąć trochę od tego tematu.
To już jutro!

oj duży moge wkleić mam chyba 18 tc![]()
Agutka fajna ta twoja mała!!! :-)
:-);-)
Witam się niedzielnie :-) ja wczoraj chyba za dużo wypiłam i dzisiejszy poranek zaczęłam od bliskiego spotkania z muszlą![]()
I u Ciebie seksikowo zapowiada się nowy tydzień!!! Powodzenia&&&&&&
Co byśmy mogły zobaczyć za te 2 tygodnie dwie kreseczki!!!:-):-):-)
oj jak ja bym sie poprzytulała , ale nie umiem wytlumaczyc mężowi,z e sex nie szkodzi dziecku![]()

ale masz fajnego M, zobacz jak dzielnie znosi przerwę,dba o Was!!! mój juz pewnie chodził by po ścianach!!! On i tak ciężko znosi jak mu lekarz wstrzemięźliwość nakazuje

oj jak ja bym sie poprzytulała , ale nie umiem wytlumaczyc mężowi,z e sex nie szkodzi dziecku![]()

ale masz fajnego M, zobacz jak dzielnie znosi przerwę,dba o Was!!! mój juz pewnie chodził by po ścianach!!! On i tak ciężko znosi jak mu lekarz wstrzemięźliwość nakazuje
![]()
Mam nadzieję,że mój G. nie będzie tak "świrkował"...
O ile w ogóle będę jeszcze kiedyś w ciąży...