R
RiSiA
Gość
Panna Marzanna 2010.![]()
![]()
piękna ta Marzanna
Agutka będziesz w ciąży i to pewnie nie jeden raz ze swoim Grzesiem;-)
Pajeczko to Ty mu nie przemawiaj tylko go uwiedź!!!:-):-)![]()
no on sie nie da
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Panna Marzanna 2010.![]()
![]()
Pajeczko to Ty mu nie przemawiaj tylko go uwiedź!!!:-):-)![]()
:-)Olkale Tęskniłam;-)
ja zjadłam troche i mi nie pomagałyto chyba zależy od intruza
u mnie dlatego caly czas w domu jest winogrono
a ja mam jakąs depresjeczuje sie taka wielka, gruba, niepotrzebna ehh
![]()
ja też...dawo mnie nie było
Maćku wszystkiego Naj
poza tym dziś 18dc to wątpię 

piękna ta Marzanna![]()
Witaj, Tosia testuje jutro z mężem jadą na dwa testy!!! Pajeczka maży o przytulankach, Nanusia się wyleguje Batonik i Maćku wspominaja wczorajsze imprezki, ja wypatruje bociana, Agutka bierze się za obiadek, a po za tym wiosennie i wesoło!!!
hmm ten mój suwaczek trochę oszukuje bo chyba wczoraj miałam mieć owu hi hi hipoza tym dziś 18dc to wątpię
![]()
wow to co mąż Tośki też sika
fajnie macie, że poimprezowałyście
ja tez wypatuje boćka i coś mi sie wydaje, ze duza nadzieja, ze wypatrzęcycki jeszcze wieksze, pierś miesci się sie w dwóch dłoniach, a moją miarka była jedna
pojawia sie sieć pajęczynek na piersiach nietraz swędzą i szczypią, podbrzusze pobolewa
takze trzymajcie kciuki...moze jutro zatestuję![]()

3mam mocnooooooo !!!!!!wow to co mąż Tośki też sika
fajnie macie, że poimprezowałyście
ja tez wypatuje boćka i coś mi sie wydaje, ze duza nadzieja, ze wypatrzęcycki jeszcze wieksze, pierś miesci się sie w dwóch dłoniach, a moją miarka była jedna
pojawia sie sieć pajęczynek na piersiach nietraz swędzą i szczypią, podbrzusze pobolewa