batonik24
Mamusia Klusiaczka
witam batonika i maćku to co dziewczyny zachodzimy i zabka też no nie?
Jasne ja się piszę na ten układ 
pewnie teraz mi się nie udało ale w kwietniu to już na pewno i to bliźniaki 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
witam batonika i maćku to co dziewczyny zachodzimy i zabka też no nie?
Jasne ja się piszę na ten układ 

no ja siedze z wami i czytam na innych stronkach o chemoroidach;-)jeszcze ja podczytuję![]()
a moje czopki juz sie do mnie usmiechaja
sama przyjemnosc 
Ja sie na ten cykl juz z dwoma kolezankami w realu umowilam na zajscie. Zebysmy pozniej sie na porodowce wspieraly;-)witam batonika i maćku to co dziewczyny zachodzimy i zabka też no nie?
no obowiązkowo przyjadę z moją bliźniaczką zobaczyć twoje bliźniaczki hihihiJasne ja się piszę na ten układ
![]()
my w razie czego telefonicznieJa sie na ten cykl juz z dwoma kolezankami w realu umowilam na zajscie. Zebysmy pozniej sie na porodowce wspieraly;-)
no obowiązkowo przyjadę z moją bliźniaczką zobaczyć twoje bliźniaczki hihihi
stoi
mówię Wam ja pech to pech 
ja juaz moje siorbie hihihiBylam sie umyc i ziolka sparzyc...
no na bank ja musze bo jak nie to sie pochlastamwitam batonika i maćku to co dziewczyny zachodzimy i zabka też no nie?
ahaha dziewczyny w kwietniu wszystkie zachodza i kazda bedzie miala tyle fasolek co miesiecy staran hihihi ;-)

)

śpij dobrze;-)Dobranoc Kochane BBomowiczki :-)
oj tam niezmieszcza...jak byly 7-cioraczki to 4-raczki napewno sie zmieszcza hihihihihi
och matko to ja nie wyrobię w domu z 4 maleństw9szczególnie noce)
zabka nie kracz jak już to 2 dzieciaczków
(miesięcy nie bo w brzuchu się nie zmieszczą)
ja też bo jakoś nie dobrze po tej zmianie czasu mi się wstaje dobranoc wszystkie staraczkiok ziolka wypite wiec ide spac bo rano wstac i do przedszkola dobranoc wam
no wiem zapisałaś tyle dzieci ile miesięcy starań potem doczytałam i edytowałam posta bo 48 miesięcy i 48 zarodków to chyba bym sprzedawała do in vitrooj tam niezmieszcza...jak byly 10-cioraczki to 4-raczki napewno sie zmieszcza hihihihihi