reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

kochane no to jeszcze 1 fotka tak wygladalam w moim szczegolnym dniu we 3 ja maz i brzuch :-)

pieknie :) nie widać brzuchola wogóle :-)

Dziewczynki do nowej pracy coraz bliżej, dzięki za wsparcie!!! Nio jak spadła z nikąd (czyli z nieba) to chyba warto zaryzykować. Sama jeszcze niewierzę dzień się zaczął tak zwyczajnie jak u świstaka w depresji, a tu proszę!!! jak widać my mamy swój, a Bóg swój plan!!!

Kochana trzymam kciuki :-)

No i coraz bliżej do jutra...Rano robimy teścik. Dziewczyny trzymać mocno kciuki za dwie grube krechy :)
Dobranoc wszystkim

Za ciebie też kkciuki :) daj znac szybko

olkale łapię fliudki bo przecież w kwietniu zachodzę hihihihi

no to może ja tez zajde w kwietniu hmm jeszcze się zastanowie ;p

no wiem zapisałaś tyle dzieci ile miesięcy starań potem doczytałam i edytowałam posta bo 48 miesięcy i 48 zarodków to chyba bym sprzedawała do in vitro

ja poprosze 2 w takim razie ;p

Witam dziewczynki z rana ja juz powoli mam stresa przed czwartkowym badaniem :-(
mój W. dzisiaj kończy 33 lata a ja oczywiście jeszcze nie mam prezentu ;/

Miłego dnia dziewczynki

reklama
Witajcie kochane!

Ja po mega męczącej nocy...ciągle się budziłam albo z jakiś okropnych snów albo z głupimi myślami...umordowałam się jak nie wiem co... ehh

Zmykam poczytać co u Was.

Uśmiechniętego dnia!

Tośka najlepszego dla W.

Dzień doberek mgliście. ;-)

Ja też po ciężkiej nocy,bo męczył mnie jakiś straszliwy kaszel. :szok:

Dzięki dziewczynki za komplementy. ;-)

Żabko,a Ty teraz jakąś dietkę też stosujesz?

Ok,zmykam,bo Zuzia zabiera się za karmienie rybki,którą ostatnio dostała,więc muszę Jej troszkę pomóc. :-)

Coś ostatnio produkcja się zmniejszyła więc szybko nadrobiłam przy tym mulącym necie...

Pajkaa, Żabka, Agutka piękne brzuchatki!
Żabko Twoja córcia jest strasznie słodziutka, piękna dziewczynka!
Tosiulka jak tam po testowaniu ?

Agutka, heloł!
erba22
wracaj kochana szybko do zdrówka!

Kto pije ze mną wirtualną kawkę ?!?:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześć Myszko. :-) Ja właśnie piję kawkę. :tak:

Kurcze,wstawiłam do prania nakrycia,ale pogoda jakoś się nie poprawia i chyba będą musiały schnąć w pralni. :baffled:
Idę zrobić Zuzi śniadanko i suszyć głowę. ;-)

Ja również witam Was z rana. Choć u mnie dzień zaczął się przed 6 :) Dzień jak co dzień. @ nadal brak.
:tak:

AgutkaZG my również mamy rybki i nasz 17- miesięczniak ( eeeeh wczoraj minęło 2 lata jak się dowiedzieliśmy o jego istnieniu, a dziś już skończył 16 miesięcy :) ) upodobał sobie wrzucać do akwarium różne rzeczy. :baffled: W ciągu max 2-3 minut jak na niego nie patrzyłam wrzucił do akwarium: pastę do butów i nabłyszczacz do obuwia ( na szczęście zamknięte), szczoteczkę do zamszu, jakąś płytę cd, zabawkę typy kinder, zepsuty woltomierz, i jakże by inaczej- pokrywkę do akwarium. Oczywiście jego kumpel- kocur Dyziek wyśmienicie z nim bawił i mu dopingował wpatrując się z zachwytem w otwarte akwarium.

Jeeeejku bliźniaki...? Ja bym nie wyrobiła. Na szczęście- u mnie to musiałby być jakiś Cud :)

reklama
Ja już włosy ułożyłam,Zuzia wcina śniadanko. :tak:
Zastanawiam się,czy jechać dziś do miasta w poszukiwaniu kurtki. :confused:
Musiałabym jeszcze farbę do włosów kupić. :sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry