Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak,Zuzia jest taka cwana,że zawsze znajdzie coś dla siebie.;-)
No ja jadę jeszcze z Zuzią i moją Babcią później do Carrefoura - może tam coś będzie wisiało.;-)
Miss,ten link pod Twoimi suwaczkami,to Twoje dzieła? Piękne!
Agnes,głowa do góry! Następnym razem się uda.
Ależ piękne słońce u nas się pokazało! :-)
Kochana a byłaś w tych sklepach co pisałam ??

Hej dziewczyny. Instynkt mnie nie mylił. Jestem w ciąży ! Przynajmniej wykrywalnej przez testDziś nie wytrzymałam i zrobiłam test w 26dc po południu- wiem szalone
Przesyłam dwa zdjęcia: normalne i takie w którym zaostyrzłam kolory by lepiej było widać ( zdjęcie robiłam telefonem, więc ta kreska wyszła bledsza niż w rzeczywistości)
. Mąż szczęśliwy, a ja ...jestem w szoku ale też się bardzo cieszę. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok i w grudniu ucałuję synka lub córcię.
Życzę Wam szybkich zaciążeń i szczęśliwych rozwiązań. No i bliźniaków
Zobacz załącznik 231040Zobacz załącznik 231041
Hej dziewczyny. Instynkt mnie nie mylił. Jestem w ciąży ! Przynajmniej wykrywalnej przez testDziś nie wytrzymałam i zrobiłam test w 26dc po południu- wiem szalone
Przesyłam dwa zdjęcia: normalne i takie w którym zaostyrzłam kolory by lepiej było widać ( zdjęcie robiłam telefonem, więc ta kreska wyszła bledsza niż w rzeczywistości)
. Mąż szczęśliwy, a ja ...jestem w szoku ale też się bardzo cieszę. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok i w grudniu ucałuję synka lub córcię.
Życzę Wam szybkich zaciążeń i szczęśliwych rozwiązań. No i bliźniaków
Zobacz załącznik 231040Zobacz załącznik 231041
cześć ja dzisiaj też po ciężkiej nocy i jeszcze synuś do nas się przyczłapał w nocy i spać juz szło mi ciężko bo on tak sie rozpychaWitajcie kochane!
Ja po mega męczącej nocy...ciągle się budziłam albo z jakiś okropnych snów albo z głupimi myślami...umordowałam się jak nie wiem co... ehh
Zmykam poczytać co u Was.
Uśmiechniętego dnia!
Tośka najlepszego dla W.
gratulacje kochana proszę o fluidkiWitajcie
Poniżej wkleiłam oba testy ktore robiłam. Ten pierwszy u góry był robiony w sobote a ten drugi dzisiaj. Więc jeśli mnie wzrok nie myli to kreska jest dużo ciemniejsza niż ta poprzednia :-):-):-):-):-):-) I co o tym myślicie?
Przeraziłam się tylko dzisiaj bo rano mialam przez około pól godziny potworny ból brzucha, slabo mi było, gorąco , niedobrze i okropnie skręcało w brzuchu. Boje się żeby nic złego się nie stało