reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
hej kobitki ja tylko na chwilke, zrobilam kolejny test owu i kolejny wyszedl negatywnie:-( nie wiem co jest grane, wydawalo mi sie zawsze ze owu mialam gdzies okolo 15 dc wiec jesli jutro tez wyjdzie negatywnie to chyba spisze ten cykl na straty:dry: no chyba ze cos mi sie poprzestawialo faktycznie i bedzie pozniej, meczy mnie ta niepewnosc, a poza tym jakos sie wogole malo czuje jak na owu bardziej mnie brzuch pobolewa jakbym miala @ zaraz dostac:baffled: panikuje chyba za bardzo i przezywam...:dry:

Eijf udanych, wakacji zycze, odprezenia i relaksu no i mam nadzieje, ze wrocisz z dobrymi wiesciami:-)
ja cos powatpiewam w ten cykl niestety :dry: ale nic zobaczymy

Eijf mi lekarz zauważył zasinioną szyjkę w 9dpo i stwierdził,ze @ za 2 dni przyjdzie.Ale jej nie było.Usg miałam wtedy zrobione i oczywiscie nic nie było widać.A co do jajników to jak ma sie jedenj jajnik to on przejmuję rolę tam tego (którego nie ma bądz zle pracuje) i owulacja jest co miesiąc.To jest tak samo jak z 1 nerką.

Nadziejka przykro mi ,ze ta wredota znów się pokazała.

Zielona działaj działaj!!

Kiciaq wszystko bedzie dobrze.Zobaczysz jutro ten pozytywny teścik.!!

Robale mi w 5 dniu spoznienia @,wyszły 2 grube krechy.Nie z pierwszego moczu.

A i dziewczyny ja Was na pewno nie opuszcze,na kwietniówkach pisać nie będe jakoś nie mam ochoty.Tutaj mi dobrze:-):-)

Dziewczyny przeczytałam prawie caly Wasz wątek :tak: i chciałabym powiedzieć, że wszystkim Wam szczerze kibicuję. Widząc Wasze starania, pomiary i wykresy podziwiam was, bo ja patrząc z perspektywy czasu podeszłam do tematu całkowicie nieprzygotowana :-) Mam wspaniałą córkę - jestem marcówką 2009. Jeśli będziecie miały jakieś pytania to śmiało pytajcie. Trzymam za Was kciuki.
Zielona - świetny wątek :-)

Aha i przesyłam Wam moje fluidy, zaszłam w pierwszym cyklu **************************************************************************************************************

kiciaq zrob jeszce jutro test owu moze sie poprostu w czasie przesunela i nie ma sie co przejmowac:))

Biedroneczka na pewno bede robic jeszcze testy przez najblizsze dni bo mam ich jeszcze 6 takze do skutku :-D nie wiem czemu wedlug suwaczka mam miec owu za trzy dni:dry: hmmm no niewazne, przytulamy sie i tak codziennie, no prawie dzis mala przerwa;-) ale jutro i pojutrze na pewno takze zobaczymy.
Mazia no my wszystkie mamy nadzieje, ze nas bedziesz dalej wspierac, a my Ciebie :-D
Ok ja uciekam dziewczyny do jutra :))

reklama
kiciaq to trzymam kciuki:)
Na mnie tez pora, rano do pracy niestety:(, ale juz sie czwartku doczekac nie moge bo w piatek wolne i planuje niespodzianke ukochanemu zrobic, by troche urozmaicic te nasze staranke hehehe
Pozdrawiam was cieplo, dobranoc i do jutra

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry