wisienka_83
mamuśka:)
pati a może Twój synek mi też mógłby przepowiedzieć czy będziemy mieli synka czy córeczkę? Mi jest wszystko jedno byle zdrowe było
I czy teraz niedługo czy będziemy musieli troszkę poczekać?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej dziewczynkiMusiałam nadrobić to co wczoraj wieczorem naskrobałyście
Mi się chyba owulk przesunęła... Powinnam mieć ją jutro czyli w 14dc ale chyba była wczoraj. Tak mnie strasznie lewy jajnik ( znowu) bolał, ze ból promieniował na całe podbrzusze i az mi słabo z bólu było i czułam się troche tak jak w pierwszym dniu @... Nie wiem czy to była owulka, dowiem się za 2 dni czy ff wykryło owulkę ale męża na wszelki wypadek porządnie zmolestwałamOn się bardzo cieszy ze staranek
bo zazwyczaj to ja zaczynam grę wstępną a go to kreci
ahhh Ci faceci. Wczoraj mój mąż stwierdził podczas serduszkowania, ze właśnie robi mi synkaPoczekamy, zobaczymy
Jeśli owulkę miałam wczoraj czyli w 12dc tzn. ze cykl będzie krótszy 26 dniowy, czyli @ powinna przyjść 25.08. Jesli sie nie pojawi to będzie superOd 31.08. zaczynamy urlop czyli gdyby w tym cyklu się udało to spędzilibyśmy urlop w trójke
Ale by było cudownie...
Rozmarzyłam sieCzas pokaze. Co ma być to będzie
Miłego dnia dziewczynki![]()

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeehhhhhhhhhhhhhhh
a ja czekam i czekam a ta wstrętna @ nie przychodzi![]()
ja bym już testowała...zrób test, będziesz spokojniejsza...nie mam pojęcia wisienka, poczekam jeszcze parę dni, pomierzę tempkę i jak dalej będzie wysoko to zrobię test, całe szczęście że w czwartek wyjeżdżamy, trochę odpoczniemy i odreagujemy bo ta niepewność oboje nas wykańcza.
zielona chyba wszyscy faceci są tacy sami
a już prawie 10 dni się spóźnia,ale z wykresu wynika, że owu mogła się przesunąć, zresztą wykres robię od 27 wiec już sama nie wiem![]()
no to kochana widzę, że nasi mężowie bardzo podobnie podchodzą do sprawy:-)Mój też się cieszy i z mojej iicjatywy i z natężenia serduszkowań...ja mam wrażenie, żę on to by w ogóle mógł codziennie i o kożdj porze, ja znowu nie...mi się musi chcieć, a teraz mam taką motywację, że temperamentem dorównuję mężowi
Mam nadzieję, że uda ci się w tym cyklu i spędzicie urlopik w trójeczkę- tylko obyś całego nie przespała![]()
a mój mąż mógłby codziennie, zawsze i wszędzie...
No ale cóż. Zauważyłam, że im częściej serduszkujemy tym lepiej się miedzy nami układa... Jakoś tak mniej zestresowani chodzimy

No troszkę czułam ten mój jajnik le nie był strasznie;-) Czasami trzeba sie poświecić dla sprawy
Mój mąż jest zachwycony:-) Mi niestety jeśli chodzi o serduszkowanie niewiele potrzeba:-(Starczyło by mi 1-2 razy w miesiącua mój mąż mógłby codziennie, zawsze i wszędzie...
No ale cóż. Zauważyłam, że im częściej serduszkujemy tym lepiej się miedzy nami układa... Jakoś tak mniej zestresowani chodzimy
Ja też mam motywację. Mąż sie ze mnie wczoraj smiał bo pół dnia narzekałam, ze umieram z powodu bólu jajnika a wieczorem sie na niego rzuciłam i go zmolestowałam:-)No troszkę czułam ten mój jajnik le nie był strasznie;-) Czasami trzeba sie poświecić dla sprawy
![]()