reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
wzięłam dzisiaj 7 tabletkę luteiny, jeszcze tylko 3, a co do tego testowania to nie wiem... w czwartek lekarka mi powiedziała, że macica jest pusta :(

wiesz, nie chjce ci robic zbędnej nadziei, ale może zaszłąś w ciążę później niż się spodziewasz??Może nie było nic widać, o ciąża byłą za wczesna??ja bym tam zrobiła test, luteina wyniku nie zaburza..mieszkasz w polsce???

matko, ale naprodukowałyście już od samiuśkiego ranka :tak::-D

pati, ja ostatnią miesiączkę miałam 27 maja a zaszłam najprawdopodobniej około 16-17 czerwca :-)

zielona bardzo dziękuję za tak miłe przyjęcie. Jak tylko czas pozwoli to oczywiście będę zaglądać. Mała mi ostatnio bardzo marudzi, chyba idą jej ząbki i jeszcze do rego ja muszę we wrześniu wracać do pracy. :baffled:
Dziś śniło mi sie ze jestem w ciąży :-) Tak sie Was naczytałam wczoraj :-D Zresztą za jakiś czas nie mówie nie :tak:
Miłego dzionka Dziewczyny :-)

Spóźnione dzień dobry dziewczynki;))
chcialam również podpisać się pod wpisami że im więcej przytulanek to relacje duuuuużo lepsze:tak: hormony szczęścia pewnie....ale to ze mężczyzn kręci jak się zaczyna to bardzo zabawne jacy oni sa wtedy happy:-D
ciekawe tylko jakby tak przez rok codziennie czy by się im wkoncu znudziło choć trochę :confused: ilez można;-) my tez mamy chciczki ale zeby codziennie i o kazdej porze:confused:
u mnie dziwne jest to ze czasami podczas @ mam ochotke ale wtedy nici:-( to nic ze zanim dostane zdycham jak cholera i pierwszy dzien tak samo ale juz drugi czy trzeci nadchodzi........:-)
ale pogoda do bani:dry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry