reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Dziewczyny przeczytałam prawie caly Wasz wątek :tak: i chciałabym powiedzieć, że wszystkim Wam szczerze kibicuję. Widząc Wasze starania, pomiary i wykresy podziwiam was, bo ja patrząc z perspektywy czasu podeszłam do tematu całkowicie nieprzygotowana :-) Mam wspaniałą córkę - jestem marcówką 2009. Jeśli będziecie miały jakieś pytania to śmiało pytajcie. Trzymam za Was kciuki.
Zielona - świetny wątek :-)

Aha i przesyłam Wam moje fluidy, zaszłam w pierwszym cyklu **************************************************************************************************************

dzieki za fluidki chetnie lapie*******************powiedz czy pamietasz w ktorym dniu cyklu zaszlas?bo ja tez staram sie o corke:confused:pozdrawiam i usciski dla malutkiej;-):tak::-):-D:happy2:

reklama
ja już wstałam...:-)eve dzięki za gratulacje i służenie pomocą...część z nas też ma już dzieci, ale wspierających nigdy za wiele:-)I dołączaj kochana do wąteczku- oczywiście nie mówię w twoim przypadku o starankach, ale o towarzyszeniu nam:-D:-D

Dziewczyny przeczytałam prawie caly Wasz wątek :tak: i chciałabym powiedzieć, że wszystkim Wam szczerze kibicuję. Widząc Wasze starania, pomiary i wykresy podziwiam was, bo ja patrząc z perspektywy czasu podeszłam do tematu całkowicie nieprzygotowana :-) Mam wspaniałą córkę - jestem marcówką 2009. Jeśli będziecie miały jakieś pytania to śmiało pytajcie. Trzymam za Was kciuki.
Zielona - świetny wątek :-)

Aha i przesyłam Wam moje fluidy, zaszłam w pierwszym cyklu **************************************************************************************************************

fluidki też przejmuję:-)Z synem też tak szybko zaszłam, a teraz już 4 cykl starań leci...:-)

Hej dziewczynki:) Musiałam nadrobić to co wczoraj wieczorem naskrobałyście:)
Mi się chyba owulk przesunęła... Powinnam mieć ją jutro czyli w 14dc ale chyba była wczoraj. Tak mnie strasznie lewy jajnik ( znowu) bolał, ze ból promieniował na całe podbrzusze i az mi słabo z bólu było i czułam się troche tak jak w pierwszym dniu @... Nie wiem czy to była owulka, dowiem się za 2 dni czy ff wykryło owulkę ale męża na wszelki wypadek porządnie zmolestwałam:):):) On się bardzo cieszy ze staranek;) bo zazwyczaj to ja zaczynam grę wstępną a go to kreci:):):)
ahhh Ci faceci. Wczoraj mój mąż stwierdził podczas serduszkowania, ze właśnie robi mi synka:) Poczekamy, zobaczymy:)

Jeśli owulkę miałam wczoraj czyli w 12dc tzn. ze cykl będzie krótszy 26 dniowy, czyli @ powinna przyjść 25.08. Jesli sie nie pojawi to będzie super:) Od 31.08. zaczynamy urlop czyli gdyby w tym cyklu się udało to spędzilibyśmy urlop w trójke:) Ale by było cudownie...
Rozmarzyłam sie;) Czas pokaze. Co ma być to będzie:)

Miłego dnia dziewczynki:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry