reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witam się
ja juz w domku :tak: ale cudnie bylo u moich rodziców .... odpoczęłam i posmiałam się cudowne świeta:-)
i w drodze powrotnej bociana widzialam :tak:
heheh moj sie smial ze to znak...tylko ze na maj bo kwiecien niestety nie da rady zmajstrowac dzidziusia bo poloweczka na wyjezdzie bedzie heheh
ale jakis taki humorek mam lepszy
tylko brzucho boli- wredna ta @ musi byc w tym cyklu taka bolsna....

zaraz postaram się nadrobic ....

mam pytanie jak jest Tosia albo Olkale jaki best ten tytul ksiazki co czytalyscie???? bo nie moge odnalezc w postach???? z góry dziękuję :-)
ja jutro znow wyruszam w trase i wracam w piatek i wracam na fitness i rowerek i basenik....
czas najwyzszy wrocic do formy bo przez to rzucenie palenia pare kilo przybylo....
aaa i ja tez zaczne od kopenhaskiej dietki na poczatek :tak: to tak rozruchowo ja potraktuje :tak:

a co tam u Was jakies wieści????
jak się czują zafasolkowane????
a jak te przed tetowankiem ????
a jak te w trakcie szaleństw????

Olkale i jak przekazales cudowna wiadomosc rodzicom??? jak toz robiliscie???? jesli mozna wiedziec ;-)
super że wypoczęłaś
a olkale słabo widziałam tutaj piszącą owszem zagląda

:-(... tatuś zmarł 15.03.2010 r :-( a wcześniej babcia (mamy mama) 23.11.2009 r. ...:-(

Przykro mi bardzo.... Masz naprawdę trudny okres... tulam...

GRATULACJE!!!

Lopop Ja badałam progesteron czemu pytasz Kochana!!!

Wczoraj złapały mnie straszne smutki, bo jakos tak do mnie dotarło, że samotnie żyję bez dzidziów to nie mam rodzinki!!!

A dzisiaj moja siorka wyczuła u siebie gózka w piersi wielkości śliwki, mam nadzieję że to nic groźnego, jutro wybiera się do lekarza!!!

na badanie krwi iść na czczo?
a ile siostra ma lat że taki guz?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
dziękuję dobrze /teściowa nawet nie zadzwoniła z życzeniami/dopisała moja rodzina
no moja cale swieta cos miala i dzis tez mnie wnerwila bo bylismy u babci meza i mala sie zle czula i brzuch ja bolal i wiedziala ze zaraz jedziemy do jego siostry to glupia odrazu jak nam zniknela z oczu dzwonila do corki ze jak przyjedziemy to ma zrobic malej mietowa cherbate bo ja brzuszek boli a wiem bo jak zajechalismy doszagierki i poprosilam zeby zrobila malej mietowa to mowila wiem bo mama do mnie dzwonila zebym malej zrobila bo ja brzuch boli...wrrrr co za glupie i rzadzace sie babsko

Scully nie pomogę jeszcze luteiny nie brałam
witam zabkę maćku i te które właśnie się zalogowały
jutro idę na badanie progesteronu i napiszcie mi muszę też być na czczo? wypiłam sobie dzisiaj naleweczkę i hm czy nie zaszkodzi aj właściwie się nakręcam bo któraś napisała że moja krwawienie to było na fasolkę i nie wiem mississis też czekam i wariuję od tego
sukienka prześliczna
nie mam pojecia ale chyba nie trzeba byc na czczo???
ja dzisiaj zakładam spodnie i za luźne i tyle jem a tu waga mi zjechała i żadnej diety nie stosuję chyba po prostu za aktywnie ostatnio się ruszam bo tyle spraw do załatwienia
oj to ja tez bym tak chciala a one byly luzniejsze u mnie a teraz sa opiete hehehe ... nic to trza sie brac za siebie i to predko :)

testuj ale bardzo czułym testem może w 25 dc co myślisz?
najlepiej strumieniowy bobo test niebieski on ma czulosc od 10 ale ja to uwazam ze najlepsza betka :) w dniu @ albo najlepiej pare dni po jej terminie... tylko ze ktora ma taka cierpliwosc ;)
dziewczyny co tak cicho się zrobiło?- objadacie się?[/QUOTE
:)
Hej wieczorkowo!!! dziewczynki, co się tu dzieje kto jest w ciąży i od kiedy:))))))
nie wiem bo rzadko zagladam.....
hej lopop jak tam po swietach i urodzinach??? :-) ja wlasnie wykorzystalam meza i padl jak mucha biedny hihihihi
no to żabciu dobrze wykorzystuj wykorzystuj kochana :) trzymam kciuki!!!!!!
super że wypoczęłaś
a olkale słabo widziałam tutaj piszącą owszem zagląda

:) rozumiem jak beda jutro to mzoe mi dopisza :)

no moja cale swieta cos miala i dzis tez mnie wnerwila bo bylismy u babci meza i mala sie zle czula i brzuch ja bolal i wiedziala ze zaraz jedziemy do jego siostry to glupia odrazu jak nam zniknela z oczu dzwonila do corki ze jak przyjedziemy to ma zrobic malej mietowa cherbate bo ja brzuszek boli a wiem bo jak zajechalismy doszagierki i poprosilam zeby zrobila malej mietowa to mowila wiem bo mama do mnie dzwonila zebym malej zrobila bo ja brzuch boli...wrrrr co za glupie i rzadzace sie babsko

Ja do mojej zajrzałam w sobotę i miała tak nadęta minę, ze jej synka zabieram do siebie do domu na Święta, że nie da się nawet tego skomentować.....

Ja byłam na czczo, siostra kończy 30 w tym roku, i ma dwójkę słodkich dzieciaczków...
lepiej sprawdzic moze to nic groznego ale niech szybciutko idzie do lekarza ...
nic sie nie denerwuj ale wierze ze nie jest latwo--- moja mamusi amowi ze najleppiej tesciowa jej wlasna bronia- czyli najlepiej glupa udawac i spokojnie i deliaktnie jak tesciowa :tak:;-)
jestem z Tobą:tak:

Ja do mojej zajrzałam w sobotę i miała tak nadęta minę, ze jej synka zabieram do siebie do domu na Święta, że nie da się nawet tego skomentować.....

ja mojej tez syneczka zabralam i widzialam ze tez nie jest zadowolona no ale ma cere ( córkę ) to neich nie narzeka ;)

Wigilie mamy raz tu raz u moich rodziców a co do Wielkanocy to zmykle tu bylismy a w tym roku moj stwierdzil ze jedziemy do moich :) bo u moich fajniej :)
i bylo cudnie jak pisalam on moich rodziców uwielbia.... bo sa normalni :)
aj szkoda gadac z tymi tesciowymi to tak wlasnie bywa.....
ropuchy niedobre ;)
mam nadzieje ze taka tesciowa nigdy nie bede :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
wiecie co ??
jak ja sie ciesze ze juz po swietach i zaczyna przybywac stron na forum -odzylo pieknie :-)

a ja zauwazylam wlasnie ze od tych mocnych boli chodze do kibla ciagle sikac :dry: przez ostatnie 6 godzin wypilam szklanke herbaty i koktajl z malin a chodze do kibla jak glupek... boze a moj maz mnie juz denerwuje bo jak mo jece ze mnie strasznie brzucho boli tomrozy oczy i sie usmiecha a ja sie dre na niego zeby siebie i mnie nie nakrecal :-):-D
szczerze to mam taka iskre nadziejii w sobie ale wiem ze jak si enapale to pozniej chyba nie wiem co zrobie jak dzidzi ni ebedzie w brzuszku :zawstydzona/y: w ogole sie zastanawiam czy brac dupka jeden ginek mowil ze brac a dugi ze ja nie mialam problemu z progesteronem tylko q 6-7 tc zaczelam plamic i wtedy mi go dali :confused: i powiedzial ze jak sie okaze ze ciaza to wtedy mi da... ja juz zgluipialam bo mam dupka w szafce ale sie waham ...

a jeszcze pytanko jedno... a jak to jednak dzidzia to jak biore nospe to nie zaszkodze ? nie forte tylko ta zwykla i po jednej taletce dziennie ... choc i tak chyba g daje ale jakas tam mala ulge czuje...

hihihi ja też mam nadzieje że będę lepszą teściówką
mój M też uważa że moja rodzina fajniejsza jest
żegnam się bo juto muszę szybciej wstać żeby iść na badanie
robin &&&&&&&&&& za siostrę aby było dobrze

reklama
dobra ja zmykam dobrej nocki;-):-):tak:
kolorowych snów

to do sobotki :-(
chyba ze w tygodniu uda mi sie zajrzec ale nie obiecuje

buzka :*

trzymajcie sie cieplusio

Nowe wątki