reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witam koleżanki :) Ja udzielałam się w tym watku pod koniec zeszłego roku. Powiem Wam, że nie wierzyłam że kiedys to napisze, ale z tym wyluzowaniem sie to jest prawda. Staralismy się, z mężem 3 miesiace bez skutku o Maleństwo (wiem, że to nie jest długo). Później zachorowałam, poszlam na zwolnienie i zaczeliśmy się zabezpieczaś bo brałam leki. Raz poszlismy na całośc i tak oto pod moim serduszkiem rosnie sobie Maleństwo :)
Także życze Wam dużo szczęścia w Waszych staraniach i więcej luzu :)
Pozdrawiam

erba pytam bo takie spanko to też zapowiedź fasolki
kochana nie to nie fasolka, ja wiem jak chce sie spac jak jest fasolka jak bylam z mloda w ciazy to tak mnie mulilo ze w pracy na biurku spalam , nic nie moglam spalam spalam az mnie moj m wyzywal ze spie , to pamietam i tylko to

kurcze co sie dzieje cytuje tylko post lopop a pojawia mi sie rowniez stefanki
juz siwe wylogowalam i nic teraz musialam wymazac

kochane zaraz wracam ide tylko do sklepiku bede za 5 minutek :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
agutka :-):-):-);-) bedzie dzidzia :-)!!!!

mycha pojd emoze do szpitala w piatek to bedzie 10 dni po zobaczymy...

macku do szpitala trafilam z rozwarciem na 1,5 cm... polozyli mnie w poludnie na sale i tak bez lekow na rozwarcie i wszystkiego innego lezalam do poludnia na nastepny dzien gdzie po badaniu juz 4 cm dostalam tabletke nospy i jedna tabletke magnezu... :-( debile po kilku godzinach poszlam na badanie bo mnie strasznie brzuch bolal i rozwarcie na 9 cm i na porodowke :-(a tak niewiele brakowalo .... zaledwie 5 tygodni zeby antos mogl zyc zeby dostal wieksza szanse... a jak sie w dzien przyjecia to bylo swieto niepodleglosci skarzylam ze mi brzuch twardnieje i boli polozna pomacala i powiedziala to nie skurcze a jak powiedzialam ze rzadam lekarza to poszla i zginela...
:-(

ikt mnie z sali nie wyrzucil... ale widzicie juz same czemu moja noga tam nie postanie dluzej. zaluje z enie poJECHALAM WTEDY DO WRO ...

też bym już tam nie pojechała !!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry