Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mysza84 a jak Ty sie czujesz????
dzieki jestescie wielkie!!!!!!!!!!!!chpc i tak mam zle przeczucie...
musze isc ale to jest 200m od mojego domu![]()
Cześć słonkoto naciesz się Mężusiem bo tyle czasu nie będziecie się widzieli,że na pewno mocno zatęsknicie
ale jak wróci, to tacy stęsknieni na pewno całkiem nieświadomie poczniecie fasolinke
![]()
mysl pozytywnie!!! cale wiem ze to nie jest łatwe....dzieki jestescie wielkie!!!!!!!!!!!!chpc i tak mam zle przeczucie...
missiiss to świetnie!!! Trzymam bardzo mocno kciukasy &&& musi się udać &&&
Będziesz dzwonić czy musisz tam jechać ?
betusia 700 to jeszcze nie tak daleko...a połowa drogi to 350 :-) więc to już wogóle malutko. Bociany tak sobie nie latają...![]()
no odnalazalm zdjatko cudnie gratuluje z calego serduszka i ciesze się iii juz sama bym tak chciala... ale mam nadzieje ze juz niedlugoA dziękuję...poza standardowymi mdłościami i wzdęciami nic mi większego nie dolega. Najważniejsze że dzidziuś pięknie rośnie, serduszko bije i wyniki wychodzą dobrze :-)
ja tez trzymam kciuki do 17 i czekam az napiszesz,ja tez bym chciala tak poleciec no ale poczekam,poniewaz tak szybko u mnie nie robia noi kosztuje 45 euro,wiec nie latam tak,a tak wogole test kosztuje 18 euro wiec czekam do@15 i puzniej zrobie,4 zmarnowalam tesciory teraz sie powtrzymuje troche a jestem niecierpliwa tak jak ty, ok trzymam kciukay za ciebie kochana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Zobacz załącznik 234211
żadnych złych przeczuć!!! nie ma wyników, nie ma gadaniadzieki jestescie wielkie!!!!!!!!!!!!chpc i tak mam zle przeczucie...
no cena średnia, podejrzewam że u dermatologa też bym dostała recepty na wcale nie tańsze leki, przynajmniej kiedyś sporo pieniążków na to szło.ale na razie wezmę może próbki bo nie wiem czy w dalszym ciągu mnie te kosmetyki nie uczulają.dziękilenka najlepiej cos do zmywania twarzy jakis tonic albo zel do mycia i krem moze na noc bo mocniejszy. podejrzewam ze to wydatek oko 120 zl
no pewnie,że się uda.w odpowiednim czasie i miejscuno oby obymoze sie wreszcie uda
a co tam u Ciebie ?
bo nie nadrobie wszystkiego....
żadnych złych przeczuć!!! nie ma wyników, nie ma gadaniażyczę dużo cierpliwości i trzymam dalej kciuki&&&&&&&&&&&&&&&
no cena średnia, podejrzewam że u dermatologa też bym dostała recepty na wcale nie tańsze leki, przynajmniej kiedyś sporo pieniążków na to szło.ale na razie wezmę może próbki bo nie wiem czy w dalszym ciągu mnie te kosmetyki nie uczulają.dzięki
no pewnie,że się uda.w odpowiednim czasie i miejscu![]()
u mnie kochana lipka, choruję sobie także pewnie też nic z tego w tym cyklu nie wyjdzie;( ale mój M twierdzi,że to pewnie dlatego, że drugie dziecko też musi być ze stycznia tak jak tatuśwredny jest bo ja z trzema koziorożcami w domu nie wytrzymam
![]()
tak mi się wydaje,że jak jestem chora to się u mnie fasolina nie zagnieździ a poza tym nie mam siły na przytulanka odkąd zachorowałam czyli od poniedziałku.dziś 22 dc u mnie.i co najgorsze biorę antybiotyk bo inaczej lekarz powiedział,że mi nie przejdzie bo zbyt poważna sprawa a zna mnie od lat to musi mieć rację niestetyno to pieknie by bylo
ale to choroba przeszkadza?????moze jednak nie...