• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

nie spodziewalam sie tego ... ze juz ze tak szybko... 25 czulosci 11dpo i wyje jak bobr...

MOJ KOCHANY ANIOŁEK WRÓCIŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!

dzekuje wam wszystkim za piekne kciuki za nas!!! dziekuje ze zescie mnie pocieszly i w ogole za wszystko dziekuje :) za to wczoraj najbardziej ze dzidzia jest napewno !!!!

ja pier**ole nie myslalam ze teraz wyjdzie juz... ale czulam ze to fasolka bo brzusio bolal czulam normalnie widzialysci emowilam :)!!!! tylko teraz zeby sie nie skonczylo napozamacicznej albo tak szybko :( ale jestem szczesliwa!!!

Załączniki

• tescior..jpg
    tescior..jpg
    11,6 KB · Wyświetleń: 54
reklama
nie spodziewalam sie tego ... ze juz ze tak szybko... 25 czulosci 11dpo i wyje jak bobr...

dzekuje wam wszystkim za piekne kciuki za nas!!! dziekuje ze zescie mnie pocieszly i w ogole za wszystko dziekuje :) za to wczoraj najbardziej ze dzidzia jest napewno !!!!

ja pier**ole nie myslalam ze teraz wyjdzie juz... ale czulam ze to fasolka bo brzusio bolal czulam normalnie widzialysci emowilam :)!!!! tylko teraz zeby sie nie skonczylo napozamacicznej albo tak szybko :( ale jestem szczesliwa!!!
Gratki!!!
Ale natychmiast odpędź od siebie wszelkie złe myśli!!! Dobrze będzie! Wystarczająco się już nacierpiałaś...

macku wiem kochana i dzikeuje za gratki le wiesz zle doswiadczeni to strach na przyszlosc i jeszcze suzi... tak sie cieszyla biedna i co ... ja sie tego tez boje tymbardziej ze czytalam ze po clo sie zdaza pozamaciczna... jej masakra wczoraj zaledwie o 1,17 wiecej od minimum a dzisiaj juz test pokazal i to nie o czulosci 10 tylko 25 !!! jestem poprostu w ogromnym cholernym szoku !!!!!!!

Boże Kochana... Popłakałam się razem z Tobą!!! A nie mówiłam,że ciąża? :-)
Ale się cieszę! Bardzo! GRATULACJE WIEEEEEEEEEEELKIE!!!

Ja też już chcę... :-(

Witam się z rana:-):-)
missiiss1301 GRATULACJE:-):-):-)

reklama
dzieki kochane jestescie :D

agutka ty testujesz bo razem idziemy na grudniowki !!!! nie ma ze nie testujesz !!!! razemidziemy pamietaj !!!!!!!

potrzebne mi bedzie zyczenie spokojnych 9 miechow bo poprotu co bede przezywala po 20 tc to chyba umre i bede na tabletkach uspakajajacych. w ogole jak pojde na szew w 20tc tobede blagalam ich zeby mnie w szpitaluz ostawili chociaz do 26tc bo siebede bala wrocic do domu.... no ale jeszcze daleko do tego i oby doszla do tego etapu :) a mowilam ze bede jeszcze mama 2010 :D i si eudalo super :) i agutce tez sie uda i kto tam jeszcze mial testwac macku ??? macku tez idziesz z nami na grudniowki :)

spadam do pracy bo z tej ekscytacji zapomnialam sie przygotowac :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry