reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Prywatnie, dla niego to tylko ciąża, nie raz słyszałm jesteś młoda będziesz jeszcze mieć dzieci. A dla mnie to ja straciłam dzieciaczki

powiem tyle :świnia.....lekarz ginekolog, położnik mówiący, że to tylko ciąża to ktoś, kto ma problem z własną praca i nie powinien tego robić...uciakaj od takiego bezduszego cfela...bo innych słów naleść nie mogę...przepraszam, jeśli kogoś tym wyzwiskiem uraziłam...

hej dziewczyny, nie było mnie parę dni i jak widzę mam sporo do przeczytania:) ale obiecuję, że nadrobię:)

u mnie objawy się mocno zmniejszyły, ale są, lecz sądzę, że ten cykl będzie raczej bezowocny :-(
ale nie poddajemy się i będziemy działać z mężowatym dalej...

mam za to pytanie - chyba w piątek ugryzła mnie meszka, na moje prywatne oko, bez antybiotyku się nie obędzie, patrząc mniej racjonalnie czy gdybym była jednak w ciąży (testować i tak będę w poniedziałek), to mogę brać antybiotyki?

pozdrowienia

hej dziewczyny, nie było mnie parę dni i jak widzę mam sporo do przeczytania:) ale obiecuję, że nadrobię:)

u mnie objawy się mocno zmniejszyły, ale są, lecz sądzę, że ten cykl będzie raczej bezowocny :-(
ale nie poddajemy się i będziemy działać z mężowatym dalej...

mam za to pytanie - chyba w piątek ugryzła mnie meszka, na moje prywatne oko, bez antybiotyku się nie obędzie, patrząc mniej racjonalnie czy gdybym była jednak w ciąży (testować i tak będę w poniedziałek), to mogę brać antybiotyki?

pozdrowienia

lekarze przepisują w ciąży ewentualnie czystą penicylinę...ja bralam w poprzedniej ciąży, taka bylam chora

uuu, nie dobrze, jestem uczulona na penicyline, ampicylinę i wszystkie pochodne :(

a moja stopa sina jest już coraz bardziej, ciekawe co lekarz powie, bardziej ciekawy mnie jego reakcja na kwestię "mogę być w ciąży"... to lekarz pierwszego kontaktu
no nic, zobaczę wieczorkiem

cześć dziewczyny mam duże zaległości więc się biore do lektórki:-) rozpisaliście się przez te pare dni a umnie nie ma żadnych rewelacji 5 dzień cyklu wiec jeszcze poczekać trzeba

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry