zielona.wampirzyca
mamusieńka
jak by to było jego dziecko to by nie mówił że to tylko ciąża!!!!
właśnie analizowałam sobie twoj wykresik i moim zdaniem w czwartek lekarz na usg nie mógł jeszcze nic zobaczyć, bo to był dopiero 9 dpo...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jak by to było jego dziecko to by nie mówił że to tylko ciąża!!!!
Prywatnie, dla niego to tylko ciąża, nie raz słyszałm jesteś młoda będziesz jeszcze mieć dzieci. A dla mnie to ja straciłam dzieciaczki
zobaczymy, mam nadzieję, ze wkrótce się wszystko wyjaśniwłaśnie analizowałam sobie twoj wykresik i moim zdaniem w czwartek lekarz na usg nie mógł jeszcze nic zobaczyć, bo to był dopiero 9 dpo...
zobaczymy, mam nadzieję, ze wkrótce się wszystko wyjaśni
hej dziewczyny, nie było mnie parę dni i jak widzę mam sporo do przeczytaniaale obiecuję, że nadrobię
u mnie objawy się mocno zmniejszyły, ale są, lecz sądzę, że ten cykl będzie raczej bezowocny :-(
ale nie poddajemy się i będziemy działać z mężowatym dalej...
mam za to pytanie - chyba w piątek ugryzła mnie meszka, na moje prywatne oko, bez antybiotyku się nie obędzie, patrząc mniej racjonalnie czy gdybym była jednak w ciąży (testować i tak będę w poniedziałek), to mogę brać antybiotyki?
pozdrowienia
mój mąż jest uczulony na penicylinę czy gdybym była w ciaży i brała penicylnię to może zaszkodzić fasolce??lekarze przepisują w ciąży ewentualnie czystą penicylinę...ja bralam w poprzedniej ciąży, taka bylam chora