87zabka
Fanka BB :)
widze ze twoja corcia jest w tym samym wieku co moja 3 latka i 7 miesiecy :-) tez jest z sierpnia????No właśnie - dlatego napisałam,że dziś na test już za późno. :-) Bo siku już poszło,hahaha. ;-)
O Boże,sorka.![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
widze ze twoja corcia jest w tym samym wieku co moja 3 latka i 7 miesiecy :-) tez jest z sierpnia????No właśnie - dlatego napisałam,że dziś na test już za późno. :-) Bo siku już poszło,hahaha. ;-)
O Boże,sorka.![]()
Agutka ja mam w małym pokoju taką lampę stojącą (papierową jakby) ogólnie fajna tylko troszkę się kurzy, ja mam białą;-)

widze ze twoja corcia jest w tym samym wieku co moja 3 latka i 7 miesiecy :-) tez jest z sierpnia????
Ale żeście mnie nakręciły.Dzięki!
![]()
Na Was zawsze można liczyć,hahaha. ;-)
![]()
![]()
![]()
Tosia i co z tych badan wkoncu wyszlo czemu sie tak rozregulowalo?
hahah a w przyszlym kogo bedziemy "wkrecac" "nakrecac" ;-)kochanie po to tu jesteśmy ;p
w zeszłym miesacy mnie nakręcały w tym nakręcamy ciebie ;p kogoś trzeba

nie wiem czemu sie rozlegulowalo wiem ze mam drożne jajowody :-)
;-)no po paru dniach zobaczysz efekt bo u mnie na wykresie to jakas paranoja nic z niczym sie niepokrywa a czesto mialam tak ze w ciagu jednego dnia mialamrozne sluzy raz mialam przezroczysty rozciagliwy a raz bialy lepki i tak caly dzien przez kilka dni i bylam skolowana i niewpisywalam sluzu bo w koncu niewiedzialam ktory wpisac ....a tempka znow dziwna chyba przestane ja mierzyc od nastepego cyklu bo ona mi i tak nic niemowi :-(i to jest najważniejsze, czasem musisz się dowiedzieć oczywistej rzeczy, tzn potwierdzić ją, żeby odblokować się psychicznie i zobaczyć w końcu II kreski;-)
ja dziś mam tempkę 36,2 to malutka bo pod koniec ostatniego cyklu miałam 36,8
i to jest najważniejsze, czasem musisz się dowiedzieć oczywistej rzeczy, tzn potwierdzić ją, żeby odblokować się psychicznie i zobaczyć w końcu II kreski;-)
ja dziś mam tempkę 36,2 to malutka bo pod koniec ostatniego cyklu miałam 36,8