agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
rób baboczekamy na wynik !!!!
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ;-)
Jutro zrobię.![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
rób baboczekamy na wynik !!!!
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ;-)
Jutro zrobię.![]()

idz na bete bedzie jasneWitajcie dziewczyny,
mam pytanie, może któraś z Was miała podobną sytuację. Lekarz zalecił mi branie luteiny dopochwowej na podtrzymanie ewentualnej ciąży, bo ostatnio nie zagnieździło się (cały czas ją brałam, zeby dostać @, ale w określonych dniach cyklu) Teraz kazał mi brać do momentu zrobienia testu, w razie negatywnego to odstawić, w razie pozytywnego brać dalej. Zrobiłam wczoraj test, był 34 dc, owulacje miałam dosyć późno, 17dc. Na teście był jakiś zaciek w miejscu,w którym powinna być ta szczęśliwa kreska. Dziś zrobiłam znowu i ja widzę pod światło mokrą kreskę, ale bez koloru. Pytanie mam takie, czy mimo brania luteiny gdybym w ciąży nie była, to okres dostanę, czy może luteina zatrzymuje miesiączkę? Bo nie chcę jej odstawiać, jeśli może jestem w ciąży. Do lekarza będę dzwonic, ale nie mam nerwy straszne i chciałabym poznać Wasze opinie. Z góry bardzo dziękuję!
Pozdrwiam
napewno nieprzyjdzieChciałabym,żeby i u mnie coś oznaczał... Wiesz,jego jest mało,ogólnie,to czuję strasznie "suchoty".
Zobaczymy... Jutro... Oby @ nie przylazła...![]()
serowo-porowa pychota i latwaPOMOCY !!!!!
jaką mam ugotować zupę, dodam że kucharka ze mnie marna więc coś łatwego poproszę;-)
![]()
pomidorową![]()
zrob jutro z porannego bo jak teraz wyjdzie 1 krecha to niepotrzebnie sie smutac bedziesz bo moze o 1 dzien za szybko bedzie na test
zrob jutro z porannego bo jak teraz wyjdzie 1 krecha to niepotrzebnie sie smutac bedziesz bo moze o 1 dzien za szybko bedzie na test

oki to jutro zrób ;-)