reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Witajcie dziewczyny,

mam pytanie, może któraś z Was miała podobną sytuację. Lekarz zalecił mi branie luteiny dopochwowej na podtrzymanie ewentualnej ciąży, bo ostatnio nie zagnieździło się (cały czas ją brałam, zeby dostać @, ale w określonych dniach cyklu) Teraz kazał mi brać do momentu zrobienia testu, w razie negatywnego to odstawić, w razie pozytywnego brać dalej. Zrobiłam wczoraj test, był 34 dc, owulacje miałam dosyć późno, 17dc. Na teście był jakiś zaciek w miejscu,w którym powinna być ta szczęśliwa kreska. Dziś zrobiłam znowu i ja widzę pod światło mokrą kreskę, ale bez koloru. Pytanie mam takie, czy mimo brania luteiny gdybym w ciąży nie była, to okres dostanę, czy może luteina zatrzymuje miesiączkę? Bo nie chcę jej odstawiać, jeśli może jestem w ciąży. Do lekarza będę dzwonic, ale nie mam nerwy straszne i chciałabym poznać Wasze opinie. Z góry bardzo dziękuję!

Pozdrwiam
idz na bete bedzie jasne
Chciałabym,żeby i u mnie coś oznaczał... Wiesz,jego jest mało,ogólnie,to czuję strasznie "suchoty".
Zobaczymy... Jutro... Oby @ nie przylazła... :no:
napewno nieprzyjdzie
POMOCY !!!!!

jaką mam ugotować zupę, dodam że kucharka ze mnie marna więc coś łatwego poproszę :tak:;-):-D
serowo-porowa pychota i latwa

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry