reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
będzie dobrze Agutka :tak: trzymam &&&&& i za Tośkę też trzymam &&&&&&:tak:

muszę się wygrzebać i iść do sklepu tylko nie mam pomysła na obiad bo mój R zażyczył sobie jakąś zupkę, ale sam nie wiedział jaką :sorry:

Chciałabym,żeby i u mnie coś oznaczał... Wiesz,jego jest mało,ogólnie,to czuję strasznie "suchoty".
Zobaczymy... Jutro... Oby @ nie przylazła... :no:

U mnie było sucho już od owulki, ale jak szłam do kibelka to mi tak inaczej pachniało...nie było śluzu na wkładce czy na bielźnie. Ale czułam że coś się tam zmienia, tylko że ja też inaczej to odbierałam to czekałam na pierwszą @ po stracie więc mogłam się spodziewać wszystkiego.

Mam nadzieje że u Ciebie to zapowiedź Fasolinki :-)

U mnie było sucho już od owulki, ale jak szłam do kibelka to mi tak inaczej pachniało...nie było śluzu na wkładce czy na bielźnie. Ale czułam że coś się tam zmienia, tylko że ja też inaczej to odbierałam to czekałam na pierwszą @ po stracie więc mogłam się spodziewać wszystkiego.

Mam nadzieje że u Ciebie to zapowiedź Fasolinki :-)

Chciałabym tak pozytywnie spojrzeć na te ostatnie zdanie... Ale kurcze,tak do końca nie potrafię. :-( Boli mnie dalej ta miednica,krzyż i pachwiny... Ale to przecież też nic nie znaczy. :no:

Zaczynam marudzić. :wściekła/y: Przepraszam. :sorry: :zawstydzona/y:

Agutka 3mam kciuki!!! musi być pozytyw

pozdrawiam was wszystkie które mnie znają i pamietają, mało sie udzielam ostatnio bo dużo w moim życiu się wydarzyło..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry