Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
maz dobry bo obiecal ze jak znajde jakas w przystepnej cenie+ wysylka to mi kupi :-) bo sama to w zyciu bym na gitare nieuzbierala bo niepracuje ale on to taki zartownis hihih mam nadzieje ze bedzie ok bo jak ja sie na cos zawezme to do bolu wiec tak latwo z gry niezrezgnoje tymbardziej ze moja niunia uwielbia spiewac to bede jej melodie grac hihi a ty jak dlugo sie uczylas grac???pol roku czy wiecej????bo ja licze tak okolo pol roku zanim sie malo wiele naucze nielicze ze miesiac i bede smigac serenadyhaha ale masz niedobrego meza
a ja nie mam znajomych bo u mnie tylko praca i praca ...czasem sie wyskoczy z ludzmi z pracy ale to rzadko
![]()

jak zwykle nowy cykl nowe nadzieje
może tym razem będzie inaczej tylko dlaczego 

;-)Witam się i ja z rana ;-)
Tośka Ciebie nurtuje to samo pytanie co mniejak zwykle nowy cykl nowe nadzieje
może tym razem będzie inaczej tylko dlaczego
dziś pierwszy dzień mierzenia temp trochę późno bo dziś 9 dc z 30 dni ale lepiej późno niż wcale chciałam po prostu zobaczyć czy jest różnica pomiędzy fazami![]()
mam zamaiar nie wsluchiwac się w swoje cialo w tym cyklu hehe ciekawe co z tego bedzieWitam się w nowym tygodniu...