reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

kochana ja kupilam testy cyfrowe clearblue zobaczymy czy miały racje ;p ja jakies 2 tygodnie

to jak się sprawdzą to sobie też je kupie ;-)

Scully trzymam kciuki, żeby w końcu była piękna owu i piękna dzidzia:)

dziękuję :tak:

a po co stary ?? ja mam urlop od 21 kwietnia wiec chyba tydzien jeszcze przezyje..

w 3 rocznicę mojego ślubu masz urlopik :-D pewnie, że tydzień dasz rade :tak: pozatym w pracy nie będziesz myśleć o głupotach, bo dzidzi zdrowo rośnie i tego masz się trzymać :tak:

reklama
zabka odezwij się a zastanawiałam się czemu ciebie nie ma już
scully cześć

cześć ;-) ja jak zwykle na chwilkę, bo uciekam lulu (rano do pracy :confused2:)... I nie wiem kiedy znów wstąpię poczytać, bo od jutra znów muszę iść spać z mamą (dziś ma ostatnią nockę więc śpię u siebie)... :sorry:
A w czwartek 31 dni od śmierci taty - idziemy do Kościółka się pomodlić :happy:

ja jestem ja :D
agutka tak jak pisala kobitka wyzej fasolka ma prawo :)

kurcze a ja sie boje te pierwszej wiyzyty i pierwszej wizyty kiedy bedzie juz cos wiadac za tydzien... boje si eze serduszko si enie obudzi do zycia :( juz mam czasne mysli kurcze bo si eboje... znow pelno stresu przed wizytami...
kochana niemysl tak sama niepotrzebnie sie nakrecasz tak dlugo czekalas na 2 kreski a teraz sie z nich niecieszysz tylko wymyslasz wszystkie choroby i poronienia i inne takie daj sobie z tym spokoj pomysl ze dlugo na to czekalas i zacznij sie cieszyc ciaza :-)
suwaczek mam taki jak kiedys :) w ogole sie boje po tym duzo czytalam ze po clo poronien jest sporo wiec dlatgeo... jak juz mi lekaz je przepisal to tak czytalam i dlatego si eboje... w sumie w duszy czuje ze bedzie dobrze a mi moj los lubi platac figle :( :/ w ogole jak ja mysle ze mam tyle czasu siedziec w domu i lezec wiecej czasu to mi sie zygac chce... ja nie wytrzymam sama w czterech scianch 9 miesiecy :/ zwariuje... ja potrzebuje kontaktu z ludzmia tak sie nie da jeszcz moja ciaze jest wysokiego ryzyka bo z zespolem antyf. ... i tak zle i tak niedobrze...
a kto ci kaze byc odludkiem na spacery bedziesz mogla chodzic i przyjmowac gosci przeciez nieodetniesz sie od swiata :-) przestan wymyslac i zacznij sie cieszyc kochana
Właściwie oprócz mega bolących piersiątek to się czuje bardzo dobrze :) Aż czasem się złoszcze że np.nie wymiotuje czy nie mam nudności bo wtedy bym wiedziała i czuła że dzidzia tam naprawde jest i robi rewolucje :) Ale to nic w czwartek myśle że już wreszcie uwierze :)
kochana ja jak bylam w ciazy to zaczelam wymiotowac dopiero po 10 tygodniu wiec masz jeszcze czas :-D
zabka odezwij się a zastanawiałam się czemu ciebie nie ma już
scully cześć
no i wywolalas wilka z lasu a dokladniej zabke hahahaha bylam na moim wykresie musialam tam co nieco dopisac :-)

oczywiscie jakbym mogla nie byc z wami :-D az do 23 bede bo o tej godzinie ostatni lek malej daje az do srody i mam nadzieje ze juz w srode lekarz powie ze jest zdrowa bo juz mnie mecza te leki co godzine i do tak poznych godzin
no nie dziwię ci się
ja już się żegnam idę spać bo my byliśmy dzisiaj na rowerach i z 1,5 godzinki objeżdżaliśmy i zmęczenie teraz daje znać
dobranoc

no nie dziwię ci się
ja już się żegnam idę spać bo my byliśmy dzisiaj na rowerach i z 1,5 godzinki objeżdżaliśmy i zmęczenie teraz daje znać
dobranoc
o ty niedobra najpierw mnie wywolujesz a teraz zostawiasz??? ;-) hihi dobranoc milych snow niech ci sie dzidzia wysni :-)

hmm..zostalam sama no to ja juz tez z tad zmykam ziolka zaparzyc i malej za 20 minut lek dac i spac dobranoc wszystkim :-)

Ostatnia edycja:
zabka ja tu nie mam nikogo z przyjaciol i rodziny tu gdzie mieszkam. tylko znajomych z pracy z ktorymi nie utrzymuje blizszego poza praca kontaktu wiec zostaly mi tylkko moje pieski :P

lopop nie chodzilo mi ze jak boy to zyganie tylko ze jak boy to sukieneczki sprzedam :) bo pisalas ze bede miala teraz dla siebie to co dziergalam :) ja z chlopcem chyba tylo 2 razy zygalam po myciu zebow. tak oto mnie przez miesiac mulilo tylko :) a teraz mam nadzieje e podobnie bedzie i pamietam przy tym muleniu jak mowilam i obiecalam sobie ze juz wiecj w ciazy nie bede :P

reklama
zabka ja tu nie mam nikogo z przyjaciol i rodziny tu gdzie mieszkam. tylko znajomych z pracy z ktorymi nie utrzymuje blizszego poza praca kontaktu wiec zostaly mi tylkko moje pieski :P

lopop nie chodzilo mi ze jak boy to zyganie tylko ze jak boy to sukieneczki sprzedam :) bo pisalas ze bede miala teraz dla siebie to co dziergalam :) ja z chlopcem chyba tylo 2 razy zygalam po myciu zebow. tak oto mnie przez miesiac mulilo tylko :) a teraz mam nadzieje e podobnie bedzie i pamietam przy tym muleniu jak mowilam i obiecalam sobie ze juz wiecj w ciazy nie bede :P
no witaj w klubie ja tez juz niemam znajomych tylko was i moze kilka ludzi z mojego miasta reszta wymiekla przez tesciowa bo nikt do nas niemoze przychodzic nawet na kawe :-( a ja chyba za tydzien max 2 bede miec gitare :-D maz sie smieje ze wszystkie ptaki z okolicy wyplosze graniem

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry