reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

witam popoludniowo u mnie gratem wali i burza jest ,dzissiaj strasznie mnie kuje w brzuchu na dole nie wiem co sie dzieje,noi tak mi sie wydaje ze moj brzuch jest napuchniety,cyce to juz niewytrzymuje z bolu,

Pallissa myśle że możemy już zacząc powoli i nieśmiało Ci gratulować... :))) Trzymam mocniutko kciuki. Za missiiss1301 też trzymałam i się udało :) Przesyłam fluidkiiiiiiiiiiiii

ja jestem ja :D
agutka tak jak pisala kobitka wyzej fasolka ma prawo :)

kurcze a ja sie boje te pierwszej wiyzyty i pierwszej wizyty kiedy bedzie juz cos wiadac za tydzien... boje si eze serduszko si enie obudzi do zycia :( juz mam czasne mysli kurcze bo si eboje... znow pelno stresu przed wizytami...

Nie stresuj się Kobieto :) Stres i nerwy dzidzi nie pomogą. Musisz być dobrej myśli i ja też jestem :)
Ja idę w czwartek do lekarza więc zobaczymy czy będzie już kogoś tam widać :)

reklama
suwaczek mam taki jak kiedys :) w ogole sie boje po tym duzo czytalam ze po clo poronien jest sporo wiec dlatgeo... jak juz mi lekaz je przepisal to tak czytalam i dlatego si eboje... w sumie w duszy czuje ze bedzie dobrze a mi moj los lubi platac figle :( :/ w ogole jak ja mysle ze mam tyle czasu siedziec w domu i lezec wiecej czasu to mi sie zygac chce... ja nie wytrzymam sama w czterech scianch 9 miesiecy :/ zwariuje... ja potrzebuje kontaktu z ludzmia tak sie nie da jeszcz moja ciaze jest wysokiego ryzyka bo z zespolem antyf. ... i tak zle i tak niedobrze...

taiulka u ciebie juz napewno bedzie widac :) a u mnie we wtroek jeszcze nie mbede musiala czekac do z tydzien w czwartek:/ bo we wtorek pracuje ale chyba wezme juz zaswiadczenie ze w ciazy jestem to bedepracowac 8h a nie 12 jak ciagle...:tak:

taiulka u ciebie juz napewno bedzie widac :) a u mnie we wtroek jeszcze nie mbede musiala czekac do z tydzien w czwartek:/ bo we wtorek pracuje ale chyba wezme juz zaswiadczenie ze w ciazy jestem to bedepracowac 8h a nie 12 jak ciagle...:tak:

Już się nie moge doczekać tej wizyty. Jak sobie pomysle że lekarz mi potwierdzi to mordka mi się uśmiecha jak szalona i gdyby nie uszy to uśmiech miała bym dookoła głowy :)))
Pewnie załatwiaj to zaświadczenie jak najszybciej. Bez względu na to czy to ciąża zagrożona czy nie to trzeba o siebie dbac i się nie przemęczać. Także założ rączki, wyciąg się na kanapie i duzo spokoju :)

jeżeli nie ma ryzyka poronienia to możesz pracować np. te 8 godzin czy 4 godziny porozmawiaj z tym lekarzem może on coś doradzi przecież znacie się jak łyse konie

wiesz wydaje mi sie ze dopoki nie zobaczy choc pecherzyka to mi nie da ale kto wie... ddowiem sie we wtorek wizyte mam na 19,45 a wejde pewnie po 20,30 jak nie pozniej bo kolejki u niego zawsze i jak sie rozgada to na amen

a po co stary ?? ja mam urlop od 21 kwietnia wiec chyba tydzien jeszcze przezyje..
pytam o stary bo mój małżonek to zawsze stary ma 2 tygodnie no oczywiście jakoś dasz radę do 21 kwietnia tylko nic nie dźwigaj:laugh2:

a pracować myślę że będziesz mogła u mnie ostatnio coś ginekolodzy nie dają zwolnień tylko ci prywatni bo na kasę chorych szkoda gadać

reklama
moj przed ciaza mi powiedzial ze jak jzu bede w ciazy to jak powiem ze chce l4 to mi od razu wypisuje i nie ma problemu... wszystko widzial jak przezywalam wiec wie co i jak i z zespolem af ciaza jest zagrozona od samego poczatku niestety :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry