reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

boboseksy byly wczesniej juz :-) u mojego W, to przewaga chlopców jest wiec raczej pierwszy i tak bedzie chlopak hehe
no to trzeba bylotylko przed owu a w owu juez nie to by byly wieksze szanse na dziewuszke :-D a ja mojego jeszcze przed chwila zgwalcilam zanim do pracy wyszedl hihih ale z pupa nielezalam bo musialam malej dac lekarstwa wiec niewiem czy jakies chlopaki dotarly :-(
zabka on wszydtko wie bo mnie prowadzil w tamtej ciazy... no on mowil ze jak tyko beta wyjdzier to mam szybko przyjsc... w ogole usz sie go zapytac o acard jeszcze
no to utro na betke i buch do gina :-)

missiiss pomocy powiedz mi czym sie rozni gitara klasyczna od akustycznej???????

reklama
witam popoludniowo u mnie gratem wali i burza jest ,dzissiaj strasznie mnie kuje w brzuchu na dole nie wiem co sie dzieje,noi tak mi sie wydaje ze moj brzuch jest napuchniety,cyce to juz niewytrzymuje z bolu,

tak uzgodnilam z reszta dziewczyn bb,bo robilam z tydzien temu i wyszedl negatywny,wiec powiedzialy ze najlepiej 6 dni po @
mozesz zrobic w dzien @ bo tydzien przed to nawet beta badanie z krwi niewyjdzie niektorym kobietkom wychodzi dzien przed terminem @ niektorym w dzien @ a niektorym dopiero pare dni po terminie to sparawa indywidualna

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry