Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Niby człowiek tych ludzi osobiście nie znał ale wydaje mi się, że to nie ma teraz żadnego znaczenia.to jest taka zbiorowa tragedia nas wszystkich polaków.czuję się emocjonalnie rozerwana...skończył się dla naszego kraju ważny rozdział życia.teraz wszystko będzie inne.będziemy musieli przyzwyczaić się do innej Polski.ciągle myślę o ofiarach tego lotu, śnili mi się całą noc.wczoraj rano obudziłam się i umyłam, nakarmiłam Julę i nie wiem dlaczego znów przysnęłam na moment...śniło mi się coś strasznego, obudziłam się i nie wiedziałam co, ale byłam przerażona.w tym momencie dzwoni mój M i mówi mi o tragedii.czułam,że ten dzień nie będzie dobry...nie wiem, co mi się śniło do tej pory... jestem strasznie wrażliwa, nie umiem sobie radzić z takimi emocjami;(Ja,w tej chwili ciszy,płakałam... Szczególnie,że przez uchylone okno słyszałam straszliwe wycie syren... :-(
[*]
pewnie się ucieszą a jak męzulek zareagował-miałaś mi napisaćasiucha w pracy kilka kolegow wie... i kolezanka ale dopoki ie przyniose zaswiadczenia ze jestem to kierowniczce nie poowiem chyba ze sie dowie z donosu...
nawet nie dzwigalam dzisiaj nic pierdzielet o jestem teraz ksiezniczka i nie bede sie wyrywacjak kiedys... w nosie to mam najwazniejsze jest dziecko dla mnie i juz korci mnie zeby mamie powiedziec i tacie![]()
kochana widzisz a tak się martwiłaś na zapas a ja myślę że go to już zaczęło wszystko przerastać i czuł się jak koń rozpłodowy(sorki za wyrażenie ale myślę że wiesz o co mi chodzi)cieszyl sie jak dzieciaksuper oczka zrobil i widac bylo ta szczera radosc
juza zaczal mowic kocham was
no i czoraj zrobil mi kolacjeprzy swiecach i deser teraz ja dopoczywam aon myje podlogi :0 kochany
![]()