Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale mi zrobiłaś apetyt akurat z kawką siedzę i przepis zapisałam sobie tutaj na stronce więc na pewno w przyszłości będę go robiła
;-)
no właśnie slinka mi naleciała na truskawki a wygladają pięknie i nawet nie trudneJa byłam ogarnąć włosy. ;-)
Polecam te z truskawkami - pychota! :-)
Jak zrobię te drugie,to dam znać,czy dobre.;-)
A mnie dalej miednica boli.![]()
no właśnie slinka mi naleciała na truskawki a wygladają pięknie i nawet nie trudne
miednica to fasolka się zadomawia wytrzymaj jeszcze juz nie długo bedziemy wiedzieć ( no chyba że z nami sie nie podzielić wiadomością;-);-);-);-)
mielismy dzisiaj nie isc do pracy bo zamykali cale cetrum ale oczywiscie prezs zadzwonil i powiedzial market dla klientow edzie zamkniety ale pracownicy ida do pracy porzadki robicmyslalam ze mnie szlak trafi i ide do roboty dzisiaj sprzatac ...
nie odchodze na grudniowki bede tu i tu ale pewnie wiecej tu![]()
Wsio OK :-) byłam w czwartek u ginka i dziuś rozwija się prawidłowo. 6.05 mam kolejną wizytę i wtedy usg genetyczne i od razu badania prenatalne.
I mój Wielkiludek ma już 1,76 cm :-)
Ja,w tej chwili ciszy,płakałam... Szczególnie,że przez uchylone okno słyszałam straszliwe wycie syren... :-(
[*]