reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

moj przed ciaza mi powiedzial ze jak jzu bede w ciazy to jak powiem ze chce l4 to mi od razu wypisuje i nie ma problemu... wszystko widzial jak przezywalam wiec wie co i jak i z zespolem af ciaza jest zagrozona od samego poczatku niestety :(
ale teraz Twoja ciąża jest inna bo jesteś spokojna nie martwisz się na zapas, jesteś przewidująca i dbająca o siebie więc się uda
a zastrzyki pewnie jeszcze przez jakiś czas pomogą przecież?

tasiulka jak się czujesz

reklama
Właściwie oprócz mega bolących piersiątek to się czuje bardzo dobrze :) Aż czasem się złoszcze że np.nie wymiotuje czy nie mam nudności bo wtedy bym wiedziała i czuła że dzidzia tam naprawde jest i robi rewolucje :) Ale to nic w czwartek myśle że już wreszcie uwierze :)
no to super z tymi wymiotami to czasem później możesz sobie (ale nie musisz) zwymiotować ja tylko raz i to w 7 miesiącu zwymiotowałam bo najadłam się jak koń i z objedzenia dziecko się ruszyło przygniotło żołądek i bach wyleciało a potem usiadłam znowu do śniadania i dalej się najadłam- och bycie w ciąży jednak jest cudowne

no to super z tymi wymiotami to czasem później możesz sobie (ale nie musisz) zwymiotować ja tylko raz i to w 7 miesiącu zwymiotowałam bo najadłam się jak koń i z objedzenia dziecko się ruszyło przygniotło żołądek i bach wyleciało a potem usiadłam znowu do śniadania i dalej się najadłam- och bycie w ciąży jednak jest cudowne

Zgadzam się z Tobą- to cudowne uczucie nosić pod serduszkiem maleńkie życie :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry