missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
agutka testowalas dzisiaj ? czy jutro testujesz??
juz sie doczekac nie moge 
oj ie przedstwailam sie
witam kobitki !!!
oj ie przedstwailam sie
witam kobitki !!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja teraz 10 dni luteiny a pozniej @ ciekawe czy przyjdziemam zamaiar nie wsluchiwac się w swoje cialo w tym cyklu hehe ciekawe co z tego bedzie

ja od dziś mierzę temp i w czwartek 15 idę na 10:00 do ginka może on coś wymyśli na ten cykl, kazał mi przyjść do niego do poradni leczenia niepłodności![]()
trzymam kciuki![]()
co prawda powiedziałam sobie że nie będę się martwić bo rok bezskutecznych starań mija dopiero w lipcu więc do tego czasu wrzucam na luz
będę się martwić potem, tylko przeraża mnie ta wizyta czwartkowa 
:-);-)będzie mi bardzo miło za te & ale też mam wielkiego stresaco prawda powiedziałam sobie że nie będę się martwić bo rok bezskutecznych starań mija dopiero w lipcu więc do tego czasu wrzucam na luz
Tośka ja będę za Ciebie trzymała kciuki żeby @ nie przyszła i za Agutke też oczywiście:-);-)
hej kochana jak tam humorek ?? @ nie przylazła mam nadzieje
Agutka jak tam ?!?
agutka testowalas dzisiaj ? czy jutro testujesz??juz sie doczekac nie moge
![]()
będzie mi bardzo miło za te & ale też mam wielkiego stresaco prawda powiedziałam sobie że nie będę się martwić bo rok bezskutecznych starań mija dopiero w lipcu więc do tego czasu wrzucam na luz
Tośka ja będę za Ciebie trzymała kciuki żeby @ nie przyszła i za Agutke też oczywiście:-);-)

nie masz się czym denerwować może lekarz zleci ci dodatkowe badania, i powie w czym dokładnie twki problem. niektórzy lekarze kierują do takich poradni po 1 roku albo po 2 latach starań więc głowa do góry - wszystko będzie dobrze![]()
ja sie nie nastawiam w tym cyklu na dzidzie co bedzie to bedzie :-) ale kciukasy trzymaj ;p
;-) &&&&&&&&&&&&
wyszły z tego II kreseczki 

czego i Tobie i sobie nam wszystkim życzę