reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama

będzie mi bardzo miło za te & ale też mam wielkiego stresa :sorry: co prawda powiedziałam sobie że nie będę się martwić bo rok bezskutecznych starań mija dopiero w lipcu więc do tego czasu wrzucam na luz :tak: będę się martwić potem, tylko przeraża mnie ta wizyta czwartkowa :baffled:

Tośka ja będę za Ciebie trzymała kciuki żeby @ nie przyszła i za Agutke też oczywiście :tak::-);-)

będzie mi bardzo miło za te & ale też mam wielkiego stresa :sorry: co prawda powiedziałam sobie że nie będę się martwić bo rok bezskutecznych starań mija dopiero w lipcu więc do tego czasu wrzucam na luz :tak: będę się martwić potem, tylko przeraża mnie ta wizyta czwartkowa :baffled:

Tośka ja będę za Ciebie trzymała kciuki żeby @ nie przyszła i za Agutke też oczywiście :tak::-);-)

nie masz się czym denerwować może lekarz zleci ci dodatkowe badania, i powie w czym dokładnie twki problem. niektórzy lekarze kierują do takich poradni po 1 roku albo po 2 latach starań więc głowa do góry - wszystko będzie dobrze :)

ja sie nie nastawiam w tym cyklu na dzidzie co bedzie to bedzie :-) ale kciukasy trzymaj ;p

Witajcie dziewczyny,

mam pytanie, może któraś z Was miała podobną sytuację. Lekarz zalecił mi branie luteiny dopochwowej na podtrzymanie ewentualnej ciąży, bo ostatnio nie zagnieździło się (cały czas ją brałam, zeby dostać @, ale w określonych dniach cyklu) Teraz kazał mi brać do momentu zrobienia testu, w razie negatywnego to odstawić, w razie pozytywnego brać dalej. Zrobiłam wczoraj test, był 34 dc, owulacje miałam dosyć późno, 17dc. Na teście był jakiś zaciek w miejscu,w którym powinna być ta szczęśliwa kreska. Dziś zrobiłam znowu i ja widzę pod światło mokrą kreskę, ale bez koloru. Pytanie mam takie, czy mimo brania luteiny gdybym w ciąży nie była, to okres dostanę, czy może luteina zatrzymuje miesiączkę? Bo nie chcę jej odstawiać, jeśli może jestem w ciąży. Do lekarza będę dzwonic, ale nie mam nerwy straszne i chciałabym poznać Wasze opinie. Z góry bardzo dziękuję!

Pozdrwiam

hej kochana jak tam humorek ?? @ nie przylazła mam nadzieje

Agutka jak tam ?!?

agutka testowalas dzisiaj ? czy jutro testujesz?? :D juz sie doczekac nie moge :D

Kochane,nie testowałam - mam założenie na jutro,ale nie wiem,czy zdążę. :-(
Wczoraj po przytulankach miałam śluz z małą niteczką jakby brązowej/beżowej wydzieliny. Dziś czysto,ale rano jak wstałam,to taka jakaś hm... Małpowo obolała. Przeszło samo,no,ale już nadzieja mi wygasa. :-(

Za kciuki nie dziękuję. :no:
A za Ciebie trzymam mocno,żeby lekarz na wizycie podpowiedział coś "owocnego". :tak:

nie masz się czym denerwować może lekarz zleci ci dodatkowe badania, i powie w czym dokładnie twki problem. niektórzy lekarze kierują do takich poradni po 1 roku albo po 2 latach starań więc głowa do góry - wszystko będzie dobrze :)

ja sie nie nastawiam w tym cyklu na dzidzie co bedzie to bedzie :-) ale kciukasy trzymaj ;p

oczywiście że będę trzymać:tak:;-) &&&&&&&&&&&&

Olkale też tak mówiła i co .... :-D:-D wyszły z tego II kreseczki :-D:-D:-D czego i Tobie i sobie nam wszystkim życzę :tak:

masz rację nie ma się co łamać, ale też mnie nachodzą takie myśli niestety :-( i zadaję sobie to pytanie :baffled:

Agutka to ja dalej trzymam kciukaski &&&
Coś mi się pomyrdało i myślałam że dzisiaj masz testować.

Jejku a mi się skończył Detralex i muszę do apteki pojechać...bo rano powinnam go wziąść. A tak mi się nie chce z piżamki przebierać...

reklama
Myszka,ja nie lubię testować w dzień terminu @. Wolę to zrobić chociaż jeden dzień później. :tak:

Ale powiem Wam,że mam całkiem inny śluz,niż zawsze przed @. Co miesiąc zalewało mnie takie hm... wodniste mleko,a teraz mam rozciągliwy,jak płodny. :szok: Co za organizm. :laugh2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry