Lena__R
Fanka BB :)
miał prawo test jeszcze nie wyjść kochana.także cierpliwie czekaj dalej i bądź dobrej myśliczesc dziewczyny witam popoludniowo, widze ze agutka za testowala rano ja rowniez noi dalei nic test negatywny jeszcze jest ,wiem ze jestem niecierpliwa no ale zatestowalam myslalam ze wyjdzie cos wczeniej 15@ma byc , czekam dalej cyce dalej mnie bola ale juz mniej!!!! brzuch mam duzy tak mi sie wydaje moze?strasznie duzo piszecie dopiero co skonczylam was nadrabiac!pozdrawiam serdecznie noi trzymam kciuki na fasoleczki!A G U T K A ,;szczegolnie na twoja!!!!!!
Ja wiem,że ona wiele przeżyła i jest teraz bardzo ostrożna i rozumiem to ale nie można wszystkich oceniać jednakowo.ja to forum, Was wszystkie traktuje jak rodzinę.uwielbiam z Wami pisać, pomagać, pocieszać i dzielić z Wami radości i smutki.nigdy żadnej z Was nie chciałabym zaszkodzić.gdyby nie Wy, co miesiąc albo co dzień załamywałabym się z powodu tego,że nie mogę zajść w ciążę;( dzięki Wam jest mi naprawdę w życiu lepiej. a o Maćku się martwię bo pojawiała się codziennie a tu nagle taka cisza.mam nadzieję,że wszystko w porząsiu. A Tobie Tosieńko dziękuję za dobre słowaKochanie rozumiem że zrobiło ci się przykro. Musimy tez zrozumieć miss które swoją dzidzie straciła i w tej chwili może byc uczulona na każdy zły, inny objaw w ciązy.
Nie gniewaj się napewno nie miała złych intencji.
Niestety nie wiem co z macku sie dzieje ;/ moze dziewczyny wiedzą