Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie wiadomo kiedy prawda? jak patrzę na moją małą to nie wierzę, że ma już 3 latka.wiesz co właśnie Twoja mała ma 2 lata i 3 miesiące a moja odwrotnie, pomyliłam sięale jestem zakręcona
ale jakby nie patrzeć ten sam rocznik chyba![]()
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&Za kciuki nie dziękuję,ale proszę o trzymanie ich dalej.![]()
aż się uśmiechnęłam od ucha do ucha na to co napisałaś kochanaMoja jest z 16 grudnia ale rocznik ten samTo teraz jak sie uda też będziemy mieć dzieciątka w tym samym wieku
![]()
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
słonko trzymam najmocniej jak potrafię
aż się uśmiechnęłam od ucha do ucha na to co napisałaś kochanatak bardzo bym chciała żebyśmy zaszły w końcu w te ciąże, mimo chorób, mimo wszystko...ehhh nakręcam się
Właśnie robię szybką sałateczkęugotowane brokuły, podsmażone kawałeczki szynki, kukurydza z puszki, pieprz, sól, majonez, czosnek
polecam, pycha
![]()
Scully,czyli polecasz taką lampkę? :-)
pozatym niedroga ;-)Hej.
30dc.
Nic nie boli.
Małpy brak.
Jedna krecha na teście. :-(

Witam się
Mam problem, pytanko i nie wiem co robić. Otóż pojawiła mi się dzisiaj lekko brązowa wydzielina na bieliźnie, nie ma tego dużo no ale się pojawiła. Koloru krwi to absolutnie nie ma. Jak myślicie, skąd taki objaw?? Czy to może być coś poważnego? Zaczynam się bać...
i stąd wiem, że @ będzie...
wczoraj czytałam w gazecie, że może to być objaw niedomagania II fazy (problem z progesteronem) lub przy zaburzeniach hormonalnych... 
gdzie ta @ niech już przychodzi 

oj tak życzę tego z całego serduszkaNa pewno pyszne mniam...
I na pewno nie długo będziemy pisać o naszych fasolinkachzobaczysz !!!
a długo sie staracie bo my 4 cykl.

od wczoraj trzymam &&& za fasolkę&&&&Za kciuki nie dziękuję,ale proszę o trzymanie ich dalej.![]()
Oj Tośka, bardzo lubię Twoje poczucioe humoru...oby objawy okazałay się tym razem prawdziwe &&&&&;-)Witam się porannie![]()
No i dziewczyny jak co cykl Tosia znowu w ciązy jestciągnie mnie podbrzusze od wczoraj mega mega, sutki bolą hihi
wiec jak nic znowu jestem
tym razem nie dam się zwariowac i wszelkim objawom mówię stanowcze NIE - nie zrobicie mnie w konia znowu
Miłego dnia dziewczynki![]()
ja mam dupka 2 razy na dobę...gdyby coś się działo mówiła mi gin, zebym zwiększyła do 4 razy na dobę po 1 tabl....nie radze, ale nic się nie stanie ...w końcu wysoki poziom prgeteronu jest gwarantem,ze fasolka sie utrzymuje...mycha ja sie balam wiecej brac dlatego tylko tyle myslisz zeby zwiekszyc dawke narazie do dwoch ?? czy poczekac do jutra bo ja juz zglupialam wies zzaczelam brac tak na wszelki wypadek ...
albo....fasolka daje ci znać...nie nakrecam..ale mnie na początku też jakby na chorubsko rozkładałomnie chyba rozkłada przeziębienie :-(
boli głowa, mięśnie wszystkie... strasznie mi zimno :-( cholera jasna
albo....fasolka daje ci znać...nie nakrecam..ale mnie na początku też jakby na chorubsko rozkładało
u mnie też J sie rozkłada....juz aptekę mamy w domku i go futruję, zyby tylko się nie rozwinęło...bo jak tak to się wyprowadzam z domu![]()