reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
szkkoda ze cie nie ma przy mmnie bo lanie to by mi sie nalezalo :( i to na gola dupe zeby bardzej bolalo...
wogole strasznien erwowa sie zrobilam po wizycie.... :(
missiiss przestań piep...ć głupoty- dobrze że zaszłaś ciesz się tą chwilą i maleństwem wiesz ile dziewczyn by chciało być na Twoim miejscu
i nie martw sie beta pięknie urośnie i będzie cacy

Byłam dzisiaj na oddziale chorób zakaźnych ale trafiłam tam już późno i jutro mam się zgłosić przed 8.
Zrobią mi badania na p/c IgG ospy i najprawdopodobniej podadzą surowicę...mamy czas do godz. 14 gdyż po niej to już surowica nie będzie miała sensu. I możliwe że mnie tam zostawią na noc. Co do zarażania to zaraża się nawet jak ma się kropki, a już najbardziej jak się je drapie. Też myślałam że tylko do czasu wyklucia, ale dzisiaj mi to pani dr wytłumaczyła.
Generalnie bardzo się boję...jeszcze jak widzę jak osoby reagują na hasło ospa+ciąża...szok! Od razu jakby stał się straszny dramat. I jak się tu nie przejmować.

Więc powiem Wam drogie staraczki że jak macie jeszcze możliwość to polecam się zaszczepić...bo nie jest powiedziane że jak się w dzieciństwie przechodziło to nie można teraz raz jeszcze. A jak wiadomo jest to bardzo niebezpieczne.
Pozdrawiam Was wszystkie.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry