reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

:-D:-D to fak jakby tak policzył te fasolki domniemane to u mnie też już kilka ich będzie :tak:;-):-D

najlepiej czekać cierpliwie i nie wariować :tak: ale może będzie kolejna "kontrastowa" fasolka ;-)

ja pewnie się jutro dowiem czy jakiś pęcholek się kluje na owu czy nie bo w poprzednim cyklu byłam w 13dc i miał 14mm ale ważne że w ogóle był:tak::-) tylko tak do końca nie jestem pewna czy pękł :sorry:

zobaczymy jutro oby coś pozytywnego z tej wizyty wyszło bo nie zamierzam szybko wychodzić dopóki nie opracujemy strategii :tak::-)

a za Ciebie to właściwie można już zacząć trzymać &&& bo Ty z tego co pamiętam masz ok 28dc :-p

no właśnie nie do końca ;p bo luteine zaczelam brac od poniedziałku po owulce więc 10 dni i z moich obliczeń wynika ze @ powinna przyjsc 25 kwietnia ale oczywiscie nie przyjdzie bo przeciez ja juz jestem w ciazy ;p behehe

reklama
witam sie a tosiu masz juz jakies objawy?

heheh oczywiscie wszystkie mam objawy juz :-D:-D:-D jak co miesiąc z resztą :-):-)

ale oczywiście w tym cyklu mega dystans do tego wszystkiego mam w zeszłym cyklu @ spoznila mi sie 7 dni miałam wszystkie objawy ciązy i dupa z tego wyszła tylko się nacierpiałam

dlatego w tym cyklu bardziej sie z tego śmieje niz biorę na powaznie - tak naprawde ciąze moze potwioerdzic w 100% test lub beta nie subiektywne objawy

Ostatnia edycja:
heheh oczywiscie wszystkie mam objawy juz :-D:-D:-D jak co miesiąc z resztą :-):-)

ale oczywiście w tym cyklu mega dystans do tego wszystkiego mam w zeszłym cyklu @ spoznila mi sie 7 dni miałam wszystkie objawy ciązy i dupa z tego wyszła tylko się nacierpiałam

dlatego w tym cyklu bardziej sie z tego śmieje niz biorę na powaznie - tak naprawde ciąze moze potwioerdzic w 100% test lub beta nie subiektywne objawy
tak masz racje no ale ja juz dobre 2 tygodnie czuje bol cycow noi kolo sudkow mam skorke gesia aurore kolo sudka ciemna noi niby jutro mam miec@ no ale zadnych boli na nia nie mam!boze mam nadzieje ze zaszlam!twoim zdaniem kiedy powinnam zrobic test jesli jutro nie przyjdzie ?

tak masz racje no ale ja juz dobre 2 tygodnie czuje bol cycow noi kolo sudkow mam skorke gesia aurore kolo sudka ciemna noi niby jutro mam miec@ no ale zadnych boli na nia nie mam!boze mam nadzieje ze zaszlam!twoim zdaniem kiedy powinnam zrobic test jesli jutro nie przyjdzie ?

test najwcześniej można zrobić teoretycznie w dniu spodziewanej @ ale nie zawsze wychodzi czasem kilka dni po, najpewniejsza jest beta hcg :tak:

kurcze czekam na kuriera z butkami i się chyba nie doczekam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry