Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

biedroneczko nie trać nadziejiWitam wszystkich ja wlasnie z pracy i wizyty u ginekolog wrociłam.
Ale sie rozpisalyscie, mase do czytania.
A u mnie chyba ten cykl bedzie stracony, a ja sie nastawialam na weekendowe staranka, ah w czwartek ide na kolejne usg.![]()
bo jeszcze może coś wyjść w tym cyklu:-)
sama juz nie wiem. Poztaram sie nie stresowac, bo to za dobrze nie wplywa, achwłaśnie nie stresuj się wszystko będzie dobże nie zamartwiaj sie na zapasmam przyjsc na kolejne usg za dwa dni i wtedy zobaczymy, lekarka niby mowila zebym sie na zapas nie martwila bo to moze byc dluzszy cykl i dlatego zaden pecherzyk nie jest dominujacy, tylko dlacezgo inne sa dziwnie wieksze no chyba ze ja tak dziwnie na tym usg widzialamsama juz nie wiem. Poztaram sie nie stresowac, bo to za dobrze nie wplywa, ach
Nie martw się kochana będzie dobrze, au mnie kochane przez cały dzień poleciała jedna plamka brązowa :-), są ślady przy wycieraniu, ale myślę że jeśli juro będzie tak samo mam powody do cieszenia sięmam przyjsc na kolejne usg za dwa dni i wtedy zobaczymy, lekarka niby mowila zebym sie na zapas nie martwila bo to moze byc dluzszy cykl i dlatego zaden pecherzyk nie jest dominujacy, tylko dlacezgo inne sa dziwnie wieksze no chyba ze ja tak dziwnie na tym usg widzialamsama juz nie wiem. Poztaram sie nie stresowac, bo to za dobrze nie wplywa, ach