reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Dzień dobry :-)

missiiiss a ja mam właśnie ochotę na słodkie...choć wcześniej nie jadłam, może od czasu do czasu, a teraz opakowania Schoko Bonsów to schodzą codziennie ;-)

Agutka jak u Ciebie kochana ?

Betusia powodzenia na dietce.

Wpadam tylko na chwilkę, bo dzisiaj w miarę zorganizowany dzień.
Życzę Wam cudownego dnia! Dzisiaj już piątek :-D

reklama
Witam się piątkowo,

Poczytam sobie za chwile co u was kochane słychać :-)

NIestety u mnie objawy takie same jak w poprzednim cyklu - czyli na ciąże więc na 100% w ciązy nie jestem ;-) mam deja vue. Przynajmniej jestem do tego już przygotowana i się nie nakręcam :tak:
Mogę się powoli wpisywac na 18 cykl albo 17 juz nie wiem sama :-p

Miłego dnia kochane

hej :)

o juz wiem na co mi ziola jeszcze pkmmogly !!!! jak nie pilam to zawsze testy owu wychodzily z 2 kreskami takimi troche bladszymi od kontrolnej jakbym miala podwyzszony progesteron a jak zaczelam pic ziola to nie bylo zadnej drugiej kreski w dni nieplodne :)

co do tego ze lekarze rok czekaja ja jak sie ostatnio staralam 5 miesiecy to i tak sklamalam gina ze juz sie prawie rok staram :P zeby zaczal cos od razu dzialac... moze lepiej oklamanowych ginow?? w ogole wtedy jak poszlam do niego w maju powiedzial ze teraz robi sie cieplo slonca wiecej i organizm lepiej pracuje bo wiecej slonca... nie bez przyczyny na biegunie gdy jest noc polarna kobiety tam zyjace maja problemy z cyklami. moj mowi ze slonce duzo daje swiatloogolnie daje zycie i u mnie sie sprawdzilo :) wiec mam nadzieje ze bedzie jak najcieplej i jak najwiecej slonca i szybciutko na wiosenke kiedy wszystko budzi sie do zycia i wasze fasolki s eobudza !!!:D i mam ndzieje ze moja w srodku tez ;)

w ogole to znow mnie wczoraj bolalo ale nie rbzuch tylko zoladek i jelita przy zoladku myslalam ze zdechne i czulam tylko takie bulgotanie okropne... jezuuu to byl koszmar 5 h si emeczylam :( ale ne i poszlam do szpitala polozniczego choc mam pod nosem bo znow by mi kiedys nagadali z eporonienie zagrazajace a kiedys w ogole nie bylo a oni bez zagladania mi gadali idioci nigdy tam juz nie pojde....
dzisiaj bede musiala jesc cos bardzo strawnego... kurcze ide dziiaj suknie mierzyc i musz eja targac... ona chyba z 5-6kg wazy :/

agutka jak tam sie sprawy maja ?:D

Hej. ;-)
Jak widać po suwaczku (zmieniłam biedronki na boćka :cool2:),zaczęliśmy kolejny - 9ty cykl starań,do którego szykowałam się od dwóch dni. ;-)
Wczoraj pod wieczór zrobiło mi się strasznie słabo,niedobrze,sennie i nagle takich wybuch gorąca na buzi... Za chwilę pojawiła się @,ale dołka nie miałam. :no: ;-) Kiedyś się uda,a jak nie to co zrobić. Grunt,ze mamy Zuzię. :-) Są gorsze tragedie na świecie...

mycha o wlasnie musze sobie brac

agutka szkoda ze nie teraz ale waznez e sie nie zalamalas idzie lato wiecej slonca fasolka napewno przyjdzie bo przy sloncu wszystko odzywa i budzi si edo zycia :)

reklama
Hej. ;-)
Jak widać po suwaczku (zmieniłam biedronki na boćka :cool2:),zaczęliśmy kolejny - 9ty cykl starań,do którego szykowałam się od dwóch dni. ;-)
Wczoraj pod wieczór zrobiło mi się strasznie słabo,niedobrze,sennie i nagle takich wybuch gorąca na buzi... Za chwilę pojawiła się @,ale dołka nie miałam. :no: ;-) Kiedyś się uda,a jak nie to co zrobić. Grunt,ze mamy Zuzię. :-) Są gorsze tragedie na świecie...
wiesz że ja też tak już mówię po tej tragedii my chociaż mamy jednego skarba -ale i tak najgorsze jest to że nic nie dolega a dziecka jak nie ma tak nie ma
ja najwyżej zaadoptuję tak za ok 5 lat- mój teściu sam miał dzieci przysposobione więc rodzina męża ma w tym doświadczenie:-p:-p( w wychowaniu)
jak pokazywali tego chłopczyka z Cieszyna to ja powiedziałam do męża mogli do dać do adopcji zamiast zabijać sama bym go wzięła:-(:-(:-( ach co za ludzie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry