hej
o juz wiem na co mi ziola jeszcze pkmmogly !!!! jak nie pilam to zawsze testy owu wychodzily z 2 kreskami takimi troche bladszymi od kontrolnej jakbym miala podwyzszony progesteron a jak zaczelam pic ziola to nie bylo zadnej drugiej kreski w dni nieplodne
co do tego ze lekarze rok czekaja ja jak sie ostatnio staralam 5 miesiecy to i tak sklamalam gina ze juz sie prawie rok staram

zeby zaczal cos od razu dzialac... moze lepiej oklamanowych ginow?? w ogole wtedy jak poszlam do niego w maju powiedzial ze teraz robi sie cieplo slonca wiecej i organizm lepiej pracuje bo wiecej slonca... nie bez przyczyny na biegunie gdy jest noc polarna kobiety tam zyjace maja problemy z cyklami. moj mowi ze slonce duzo daje swiatloogolnie daje zycie i u mnie sie sprawdzilo

wiec mam nadzieje ze bedzie jak najcieplej i jak najwiecej slonca i szybciutko na wiosenke kiedy wszystko budzi sie do zycia i wasze fasolki s eobudza !!!

i mam ndzieje ze moja w srodku tez
w ogole to znow mnie wczoraj bolalo ale nie rbzuch tylko zoladek i jelita przy zoladku myslalam ze zdechne i czulam tylko takie bulgotanie okropne... jezuuu to byl koszmar 5 h si emeczylam

ale ne i poszlam do szpitala polozniczego choc mam pod nosem bo znow by mi kiedys nagadali z eporonienie zagrazajace a kiedys w ogole nie bylo a oni bez zagladania mi gadali idioci nigdy tam juz nie pojde....
dzisiaj bede musiala jesc cos bardzo strawnego... kurcze ide dziiaj suknie mierzyc i musz eja targac... ona chyba z 5-6kg wazy :/
agutka jak tam sie sprawy maja ?