izus180584
Fanka BB :)
dziewczyny żegnam się bo padam ze zmęczenia nalatałam się dzisiaj po mieście i jeszcze nic nie kupiłam takiej hecy to już długo u mnie nie było
dobrej nocki[/QUOTE
Dobranoc!!!!!!!!!!!!!do juterka!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dziewczyny żegnam się bo padam ze zmęczenia nalatałam się dzisiaj po mieście i jeszcze nic nie kupiłam takiej hecy to już długo u mnie nie było
dobrej nocki[/QUOTE
Dobranoc!!!!!!!!!!!!!do juterka!!
no jak narazie nic mi nieda nawet monitoringu bo nieminal rok a poza tym jestem po tabsach i mowil ze do 6 miesiecy moze sie wszystko po nich normowac mowil ze mam prowadzic wykres i ze moge sie wspomoc testami owu ale w tym miesiacu ich niekupilam bo kasy niemialam a na nastepny juz chyba kupie chcialabym takie jak mississ :-) moze szczescie by przyniosly hiihija pilam nr 3 ale one na owumi nie pomogly tylko na endo na pewno troszke skrocily cykl tez bo mialam ddlllluuuuggiii![]()
zabka pewnie odpusc sobie dzisiaj ja tez nie codziwnni pilamnie ma co sie zmuszac... u mnie bardziej na owu mial wplyw clo le pewnie ziola tez troche clo podrasowaly tak mi sie wydaje. zabka a moze clo ci przepisze??
My z partnerem też się nacudowaliśmy 7 cykli zanim udało nam się zajść w ciążę. Nie ma na pewno instrukcji do tego co zrobić by od razu zaciążyć. Zaszliśmy w cyklu kiedy to w każdy dzień się kochaliśmy (płodny) i stosowałam też testy owulacyjne. Brałam na śluz witaminki, to też istotne co by śluz był odpowiedni.lolop widzę że ci się pogmatwało w cyklu :/
żabka a ty myślisz że te ziółka coś ci pomoga? ja pamietam na początku jak zaczełam sie starać też piłam różne specyfiki ale to dla mnie było tylko wywalanie kasy w błoto i zrezygnowałam. Sobie pomyślałam że z synem żadnych ziół nic nie piłam nie brałam a zaszłam wiec nie ma co przesadzać...
teraz pełen luz.
witam a jakie witaminki bralas moj sluz byl idealny tylko w 1 cyklupo odstawieniu tabsow a teraz w kazdym cyklu jest dziwny teraz np ostatnie pare dni mam bialy rozciagliwy a powinien byc albo przezroczysty rozciagliwy jesli przed owu albo bialy kleisty jesli jestem po owuMy z partnerem też się nacudowaliśmy 7 cykli zanim udało nam się zajść w ciążę. Nie ma na pewno instrukcji do tego co zrobić by od razu zaciążyć. Zaszliśmy w cyklu kiedy to w każdy dzień się kochaliśmy (płodny) i stosowałam też testy owulacyjne. Brałam na śluz witaminki, to też istotne co by śluz był odpowiedni.
24 kwietnia
i mam nadzieje ze w czwartek przed slube,m bedzi ejuz pecherzyk widac i bede miala piekny prezent na slubale boje sie stracha mam ...
ja mma jakies okropnie zle przeczucie![]()
no jak narazie nic mi nieda nawet monitoringu bo nieminal rok a poza tym jestem po tabsach i mowil ze do 6 miesiecy moze sie wszystko po nich normowac mowil ze mam prowadzic wykres i ze moge sie wspomoc testami owu ale w tym miesiacu ich niekupilam bo kasy niemialam a na nastepny juz chyba kupie chcialabym takie jak mississ :-) moze szczescie by przyniosly hiihi
masz racje ale ja mojemu ginowi ufam bo to bardzo dobry lekazr i wie co robi i skoro twierdzi ze probowac bez leczenia narazie to tak bede robic on wogole jest dobrym bardzo dobrym ginem ale pracuje na nfz wiec musi sie stosowac do tych wszystkich zasad naszej chorej sluzby zdrowiaDobrze się tym lekarzom mówi "jak przez rok pani nie zajdzie to wtedy będziemy szukac przyczyny" ale oni nie wiedza co my biedne kobietki przeżywamy z każdym pojawiającym sie okresem dla nas ten rok to morze wylanych łez i chwil zwątpienia .ale nasz fundusz zdrowia tym sie nie przejmuje i każe nam czekać niestety smutne to jest![]()
My z partnerem też się nacudowaliśmy 7 cykli zanim udało nam się zajść w ciążę. Nie ma na pewno instrukcji do tego co zrobić by od razu zaciążyć. Zaszliśmy w cyklu kiedy to w każdy dzień się kochaliśmy (płodny) i stosowałam też testy owulacyjne. Brałam na śluz witaminki, to też istotne co by śluz był odpowiedni.