a mnie też cycki bolą szczególnie w okolicy brodawki, ale boli mnie też w okolicy lewego jajnika tak czuję jak siedzę szczególnie![]()
batonik teraz to sma na tym wozku zostalam , drezyne sobie sprawie

ale naprawde ciesze sie z calego serducha

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a mnie też cycki bolą szczególnie w okolicy brodawki, ale boli mnie też w okolicy lewego jajnika tak czuję jak siedzę szczególnie![]()

batonik teraz to sma na tym wozku zostalam , drezyne sobie sprawie
ale naprawde ciesze sie z calego serducha![]()
a dostałaś @ ????
...na pewno i ja będę czekała;-) buziaki dla Filipka
![]()
nie mów HOOOPPPP

dziekizabka tak oczywiscieco jakis czas tam zaglaam i wpisuje te ktore zaczynaja pic i te ktore zafasolkowaly
![]()
mnie tez jajniki nieraz pobolewaja wiec spokoa mnie też cycki bolą szczególnie w okolicy brodawki, ale boli mnie też w okolicy lewego jajnika tak czuję jak siedzę szczególnie![]()
dzieki
mnie tez jajniki nieraz pobolewaja wiec spoko
ja tez KOCHANA PIEKNY SOWACZEK !!!!!!!!...na pewno i ja będę czekała;-) buziaki dla Filipka
![]()
mi wlasnie zimno jest czesto i mam ograszkijeszce nie ma teoretycznie jutro , dzis mega bol krzyza zimno brrr i cieplo w c...... wiec zwaistun hmmm ????
no wlasnie gdzie ona codziennie byla a dzis niea gdzie nasza Lopop ????
gdzie jestes ?????:-(

co to sa ograszki ????ja tez KOCHANA PIEKNY SOWACZEK !!!!!!!!
mi wlasnie zimno jest czesto i mam ograszki
no wlasnie gdzie ona codziennie byla a dzis nie![]()
:-):-)już jestem pachnąca
Erba czyli jest szansa;-) trzymam kciuki bo podczytałam że testa kupiłaś
a ja z Żabką mamy 1 dzień różnicy
a powiedzcie mi czy to prawda że w ciąży nie można się kąpać w wannie tylko prysznici czy Żabka bierzesz jakieś tabsy
![]()
:-)już jestem pachnąca
Erba czyli jest szansa;-) trzymam kciuki bo podczytałam że testa kupiłaś
a ja z Żabką mamy 1 dzień różnicy
a powiedzcie mi czy to prawda że w ciąży nie można się kąpać w wannie tylko prysznici czy Żabka bierzesz jakieś tabsy
![]()
musze sie wam podmowic moje kolezanki ;-)
ze te wszystkie zafasolkowane powinny polaczyc sily i dac nam mega duzo fluidkow:-)