reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Ostatnio edytowane przez moderatora:
:-)już jestem pachnąca :tak::tak:

Erba czyli jest szansa :tak:;-) trzymam kciuki bo podczytałam że testa kupiłaś :tak: a ja z Żabką mamy 1 dzień różnicy :-D:-D:-D:-D

a powiedzcie mi czy to prawda że w ciąży nie można się kąpać w wannie tylko prysznic :sorry2: i czy Żabka bierzesz jakieś tabsy :baffled:

musze sie wam podmowic moje kolezanki ;-)
ze te wszystkie zafasolkowane powinny polaczyc sily i dac nam mega duzo fluidkow:tak::-)

Erba czyli jest szansa :tak:;-) trzymam kciuki bo podczytałam że testa kupiłaś :tak: a ja z Żabką mamy 1 dzień różnicy :-D:-D:-D:-D

a powiedzcie mi czy to prawda że w ciąży nie można się kąpać w wannie tylko prysznic :sorry2: i czy Żabka bierzesz jakieś tabsy :baffled:

no dokladnie duzo lepszy prysznic , ja to taka glupia bylam ze kompalam sie we wrzatku do poki nie zaslablam abylam juz dosw wysoko w ciazy , a i wogole prysznic lepszy dla skory

no zamowilam bo niebieskiego nigdzie nie mieli no zobaczymy choc w 99 tak jak pisalam niestety nico , choc iskierka jakas zawsze jest

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry