K
Kinga85
Gość
twój zwierzak to Filip?????Witamy sie z Filipkiem - tulkamy sie bo maly sie stesknil za mamusia :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
twój zwierzak to Filip?????Witamy sie z Filipkiem - tulkamy sie bo maly sie stesknil za mamusia :-)
ja tez nielubie plaskich odrazu stopy mnie bola narazie chodze na niziutkim obcasiku ale potem przerzuce sie na lato na japonki a na jesien a adidaskiTosia jak się obudzi to wstrykaj ;-)
erba ciężko jest wszędzie z tymi niebieskimi bobo...więc nie wymyślaj że to coś znaczy. Raczej skup się na bólach krzyża :-) mnie też ostatnio dają się we znaki. Dostałam już nawet przykaz chodzenia w płaskich butach, ale niestety ja nie umiem i od takich bolą mnie z kolei nogi ;-)
twój zwierzak to Filip?????
Mamy obie z Tosią kotki Filipki ;-)
super gratki ja ide 18 maja wiec za 2 tygodnie kochana tak szybko to gin moze nic niezovbaczyc jeszcze moze poczekaj chociaz tydzien ???? ja tesciora ostatniego zrobie w piatek :-)Zobacz załącznik 242018
Witam się wieczornie, oto mój dzisiejszy poranny teścior:-)
jutro idę na betkę i morfologię a w czwartek do ginka ;-) ale mimo wszystko troszkę się boję żeby tylko powiedział że jest wsio OK![]()